23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få den nyeste viden om vådrum

På dette kursus får du den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer udføres i vådrum, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi-anvisningen om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser.

Kurset tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer i vådrum kan udføres, så bygningsreglementets krav er opfyldt. Du bliver undervist af forfatterne bag; seniorforskerne Erik Brandt og Martin Morelli.

Du får:

  • Viden om hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt
  • Kendskab til vådrumszoner, belastningsklasser og valg af materialer, så som membraner, fliser, fuger, tapet, isolering etc.
  • Indsigt i korrekt opbygning af gulv- og vægkonstruktioner samt sikring af vandtætte overflader og fuger
  • Viden om renovering af badeværelser
  • Indsigt i udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer

 

Læs mere og tilmeld dig her

Anvisninger.dk
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29102384
P nummer: 1017491810

Send til en kollega

0.078