23948sdkhjf

Bestil fleksible bauroc Universal-blokke på Wals.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

På Wals.dk kan du bestille bauroc Universal-blokke til de bedste priser på markedet. Der er tale om meget fleksible blokke, fordi du kan vælge at indbygge dem enten stående eller liggende.

Er du privat bygherre med et igangværende byggeprojekt? Måske drejer det sig om dit drømmehus. Huset er allerede tegnet og du har besluttet, at hele huset eller indervæggene skal opføres med porebeton. Som du nok ved, er der mange private bygherrer, som vælger at anvende porebeton i deres byggeri. Det er også en fornuftig beslutning, fordi porebeton eller gasbeton, som det også kaldes, er et fremragende byggemateriale med stor trykstyrke.

Wals.dk kan du bestille bauroc Universal-blokke til de bedste priser på markedet. Der er tale om meget fleksible blokke, fordi du kan vælge at indbygge dem enten stående eller liggende. Hvis du har brug for en væg med en bredde på 20 cm, så bliver bauroc Universal-blokke indbygget stående. Hvis du derimod har tænkt dig en væg på 30 cm, så bliver blokkende indbygget liggende. Som du kan høre, har du nogle gode valgmuligheder, som også kan give dig store besparelser. Opførelsen af vægge på 20 cm er fx særligt effektiv, fordi materialebehovet ved blokkenes indbygning på langs bliver kun 5-6 blokke/m².

De bauroc Universal-blokke, som du kan bestille på Wals.dk, kan indgå i husets bærende og stabiliserende system af vægge. Du kan også vælge at bygge dine ydervægge med dem, hvor man anvender elementer, som er armeret med rundjern. Der skal dog nævnes, at det kræver yderligere isolering. Blokkene har glatte flader uden noter, og det gør det nemmere at spartle, inden man maler eller beklæder væggene med filt. Besøg Wals.dk og bestil bauroc Universal-blokke til en fast lav pris.

Gå ind på vores hjemmeside og bestil dine bauroc Universal-blokke: https://wals.dk/product/bauroc-universal-200x300x600/

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72 34 44 04

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.126