23948sdkhjf

Vær innovativ med Autodesk Plant og scanning

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI Innovationsforum er et gratis online event, som afholdes den 29. oktober fra 9-14. Ud over indlæg fra keynote speaker Torben Wiese vil der være 3 spor med hver 3 indlæg rettet mod industrien. Der er tilsvarende indlæg rettet mod byggeriet.

Da der er tale om et gratis online arrangement,  er det eneste, du skal gøre at tilmelde dig - og glæde dig til 29. oktober. Hele arrangementet kommer direkte ind på din PC, via det link vi efterfølgende sender til dig i god tid.

På spor 2 kan du høre  disse tre indlæg:

Autodesk Plant: en brancheudviklet platform
Med Autodesk Plant Design får du en platform med digital automatisering samt tilhørende databaser til håndtering af standardkomponenter, produkt-specs samt produktionsdokumentation som styklister, skærelister og svejsedokumentation. Vi viser, hvordan Autodesk BIM 360 understøtter innovative processer og samler mennesker i projektet, så arbejdsprocesserne bliver så smidige som muligt.

Indlæg på dansk /v Per Damsgaard, Konsulent NTI A/S

Digitalisering af produktionsudstyr, lokaler og procesanlæg
3D-scanning er ikke længere noget, kun naboen foretager sig. Og med den nyeste teknologi er det blevet endnu hurtigere. Se eksempler på 3D-scanninger, hør om scanningsprocessen og hvilke muligheder, vi har med den digitale model efterfølgende. Løsningen vil effektivisere de medarbejdere, som arbejder med design og udvikling af proces- og 3D-anlægsdesign og understøtte standardisering af units og komponenter.

Indlg på dansk /v Bjarne Blaabjerg, Konsulent NTI A/S

Technology enabling a Digital Strategy
The end-goal for each company is to improve their business by increasing the top-line revenue and profits. A Digital Strategy will improve your operational efficiency and create room for product improvements and innovation. The presentation will showcase some of the existing and new technologies that are enabling this.

Indlæg på engelsk /v Lieven Grauls, Technical Sales Manager Design & Manufacturing, Autodesk

Det er gratis at deltage. Det kræver blot, at du tilmelder dig.

Se hele programmet her og tilmeld dig. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156