23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikring af af smykkebutikken Juvelen

For at sikre Juvelen imod indbrud og tyveri, har vi installeret rullegitter ved vinduerne, videoovervågning samt et forsikringsgodkendt alarmanlæg.

Da Janni Kærsig og Tommy Andersen skulle åbne deres nye smykkebutik Juvelen i Støvring, havde de behov for gennemgående sikring af hele butikken.

Sikringen af smykkebutikken er lavet i tæt samarbejde med Guldsmedefagets Fællesråd og Special Risk Forsikringsformidling.

Gennemgående sikring af hele smykkebutikken

Vores sikringskonsulent Michael Mølgaard besøgte smykkebutikken mhp. at fastlægge butikkens sikringsbehov.

For at sikre Juvelen imod indbrud og tyveri, har vi således installeret rullegitter ved vinduerne, videoovervågning samt et forsikringsgodkendt alarmanlæg.

Yderst tilfredse kunder

Janni Kærsig og Tommy Andersen lægger ikke skjul på, at de er tilfredse med resultatet og vores dygtige medarbejdere, som høster stor ros for deres gode humør samt evner til at lave et flot stykke arbejde.  

Det var en fornøjelse at have KIBO i butikken – de er professionelle og brænder for det, de laver.”, Janni & Henriette, Juvelen.

Skal vi også hjælpe med at sikre din guldsmed eller smykkebutik?

Vi tilbyder sikring ved hjælp af:

  • Rullegitter
  • Alarmanlæg
  • Videoovervågning
  • Tågesikring
  • Serviceaftaler

Har du spørgsmål til ovenstående eller er du interesseret i at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte vores sikringskonsulent Michael Mølgaard på telefon 31 69 54 12 eller email: mim@kibo.dk.

KIBO Sikring A/S
Energivej 1
6933 Kibæk
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67382110
P nummer: 1003164875

Kontaktperson

CRH
Camilla Ranegaard Hvass
Marketingansvarlig
+45 30890350 ch@kibo.dk

Send til en kollega

0.078