23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO og stråtag matcher godt

FAKRO har gennem mange år solgt ovenlysløsninger til stråtagsbranchen i Danmark og interessen er stigende.

Projektet i Sønderjylland fremstår som benchmark på et vellykket projekt, hvor man ikke blot har monteret et par almindelige ovenlysvinduer, men i stedet er gået hele vejen og benyttet FAKROs topmodel, Galeria Tagaltan, flere steder i taget på boligen.

"Huse med stråtag kombineret med moderne ovenlysvinduer ser vi oftere og oftere i Danmark," fortæller Morten Nielsen, FAKRO Danmark.

"Vi så tidligere lidt misundeligt mod vores gode kollegaer i Holland, som jo har arbejdet med dette i mange år. Holland er i det hele taget meget aktive med anvendelse af strå i tagene og de er ikke blege for at kombinere det med moderne vinduer som FAKRO," siger Morten Nielsen.

Stråtage dækker 1-2% af det samlede marked for tagmaterialer i Danmark, men eftersom mange sommerhuse bl.a. i Vadehavsregionen netop har stråtage, som skal skiftes efter en årrække, så oplever FAKRO, at nye ejere er mere tilbøjelige til at prøve noget nyt og ikke blot udskifte det gamle tag og så ellers ikke mere end det.

"Vi har i FAKRO løsninger, der også passer til de danske krav og hjælper kunderne videre så de kan få mest muligt ud af deres boliger - projektet på billederne viser dette med al tydelighed," afslutter Morten Nielsen.

Mere info på tlf. 70 25 25 31.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.094