23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er byggepladsen klar til vinteren?

Altiflex er med til at fremme et godt arbejdsmiljø på byggepladsen i vinterhalvåret, hvor byggeriet og medarbejdere skal beskyttes mod frost og kulde.

I vinter halvåret er der stor risiko for, at vejret kan påvirke byggearbejdet - og det er lovpligtigt at sikre sig imod gener fra vand, regn, hagl og sne samt kulde.

Uforstyrret vinterbyggeri
Når vinterkulden først gør sin entré på byggepladsen, handler det enten om at være forberedt eller handle hurtigt.

Længere hærdetider, dårligere vedhæftning og ødelagte byggematerialer er blandt kuldens konsekvenser, og de kan have omfattende betydning for både økonomien og medarbejdernes velbefindende. Men forholder man sig proaktiv og tager sine forholdsregler, kan frostskader og dårligt arbejdsmiljø undgås.

Hos Altiflex tilbyder vi en løsning på vinterhalvårets udfordringer, da vores modulsystem kan bruges til at pakke byggeriet godt ind og lukke facadeåbninger. Dette bevarer en god temperatur på byggepladsen og beskytter byggeriet, uanset hvad vinteren kan byde på. Udover at være varmebesparende, er modulsystemet fra Altiflex også genanvendeligt, og kan flyttes rundt på byggepladsen i takt med skiftende behov.

Se mere om Altiflex Systemet her: 
https://www.youtube.com/watch?v=S1Yk8lZx_Q8

Se hvordan Altiflex Systemet kan bruges som sikkerhedsrækværk, læhegn og interimsaflukning: 
https://www.youtube.com/watch?v=wNT0sH3LICw

Kontakt os
Kontakt os på info@altiflex.dk eller på 4424 2284, hvis du ønsker yderligere information om vores fleksible interimsløsning eller hvis du ønsker rådgivning omkring et specifikt byggeprojekt. 

Altiflex Danmark ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434
P nummer: 1010424719

Kontaktperson

CNS
Christian Norin Schunck
Salgschef
+45 26215521 cns@altiflex.dk

Send til en kollega

0.078