23948sdkhjf

Støbte facadeplader til Universität Tübingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Ved Contec Prefab har vi en stor ekspertise indenfor facadeplader, som gør, at vi tør udfordre standardløsningerne - noget der var nødvendigt til dette projekt ved Universität Tübingen, hvor de store facadeplader blev støbt stående.

Vores højstyrkebeton er flere gange blevet anvendt til facadeplader, da det giver bygningen et flot udtryk og samtidig får facaden en høj slidstyrke, der holder til alle typer vind og vejr. Derudover er der med Contec Prefabs højstyrkebeton mange muligheder for individuelle udtryk, både i forbindelse med farve, form og struktur. 

Et af vores mange projekter med facadeplader er denne løsning til det tyske universitet Universität Tübingen.

Til dette projekt var der ekstremt høje krav til kvaliteten af overfladen på både for- og bagsiden af panelerne. Samtidig skulle hver facadeplade være 2 x 7 meter og 5,5 cm i tykkelsen. 

For at efterkomme disse høje krav til kvaliteten af overfladerne blev facadepladerne støbt stående. Dette sikrede at pladerne fik en flot for- og bagside efter formen blev fjernet. Samtidig blev alle pladerne armeret, så de have en høj styrke. 

At støbe sådanne plader stående var kun muligt grundet det unikke flyd som vores højstyrkebeton har - en helt unik egenskab, som skaber nye muligheder for anvendelsen af højstyrkebeton. 

Det færdige resultat af facadepladerne står super skarpt og er med til at give et imponerende helhedsindtryk af bygningen.

Ønsker du at høre mere om hvilke muligheder der findes for netop dine visioner, så er du velkommen til at kontakte os på prefab@contecgroup.dk eller tlf. +45 86 28 02 90.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Facadeplader i støbt højstyrkebeton.Facadeplader i støbt højstyrkebeton.Facadeplader i støbt højstyrkebeton.

Send til en kollega

0.112