23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indfarvet hvid betontrappe afrenset og imprægneret

Hvid er en sart farve. Alligevel lykkedes det os at afrense en yderst tilsmudset hvid betontrappe i Københavns Nordhavn. Nu fremtræder trappen igen hvid og ren.

FÅ ET TILBUD PÅ AFRENSNING OG IMPRÆGNERING AF BETON – KLIK HER

Der er masser af flotte hvide bygninger i Københavns Nordhavn. Et af dem huser et større kontorfællesskab med tilhørende parkeringsplads. Trappen op til bygningen er konstrueret i indfarvet hvid beton, som desværre var blevet temmelig tilsmudset.

Smuds fra tog og trafik
Når hvid indfarvet beton ligger tæt på trafikerede veje og togbaner, er det desværre forventeligt, at forureningen sætter sig på overfladen. Det var netop sket her. Med tiden var den hvide trappe blevet så tilsmudset, at den ikke ligefrem var præsentabel.

SE FLERE REFERENCER – KLIK HER

Rengjort og imprægneret
All Remove har stor erfaring med at udføre skånsom afrensning af indfarvet beton – uden at ødelægge hverken betonen eller farven. Derfor blev der tændt op under dysserne, så overfladen kunne blive renset ren. Efter en grundig afrensning trådte den hvide farve igen frem.

Som prikken over i’et blev betontrappen til slut imprægneret. Så i fremtiden får smuds og forurening fra byen langt sværere ved at sætte sig fast.

FÅ ET TILBUD PÅ AFRENSNING OG IMPRÆGNERING AF BETON – KLIK HER

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064