23948sdkhjf

Ny samarbejdspartner - ByPro

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skelmose ApS

Det er med glæde, at vi hermed kan meddele, at Skelmose har fået en ny samarbejdspartner: ByPro

Baggrunden for etableringen af ByPro

Mange virksomheder står ofte i den situation, at de har brug for midlertidige specialister og ledere – nøglepersoner, som det kan være vanskeligt for dem at finde selv ... dette kan ByPro hjælpe med! 

ByPro tilbyder

Kerneydelsen er strategisk ressourceformidling; en ny måde for virksomheder at få midlertidige ledere og fagspecialister på i stedet for fastansættelser. 

ByPro tilbyder virksomheder en omkostningseffektiv og fleksibel adgang til specialiserede og højt kvalificerede kompetencer i kortere eller længere perioder; eksempelvis i forbindelse med sygdom, opsigelser, øgede forretningsmuligheder, kompetencebehov på nye områder eller en bugnende ordrebog. 

Om ByPro

Teamet bag ByPro har mange års erfaringer med de funktioner i de typer af virksomheder, som ByPro gerne vil formidle kandidater til – holdet har også erfaring med anvisning af interim managers og med selv at arbejde som konsulenter. 

ByPros ydelser afviger fra rekruttering til fastansættelse. Sammen tilbyder vi hele paletten af human ressources fra topledelse til fagspecialister i nøglefunktioner - midlertidigt eller permanent. 

Vi, Skelmose og ByPro, er overbeviste om, at vi har rigtig megen værdi at byde ind med for både kandidater og virksomheder og glæder os til det fremtidige samarbejde. 

Videre information og kontakt

Har du lyst til at høre mere om ByPro, være en del heraf, eller har du brug for vores hjælp til din virksomhed, står vi til rådighed – ring gerne helt uforpligtende til 70 22 80 20 eller send en mail: info@bypro.dk ... vi ser frem til at høre fra dig. 

Læs mere om ByPro her: www.bypro.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skelmose ApS

Porsholtparken 7
6740 Bramming
Danmark
Skelmose ApS

Send til en kollega

0.157