23948sdkhjf

Tyske CADsys bliver en del af NTI Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI Group (NTI) øger tilstedeværelsen i Europa med opkøbet af CADsys. Som følge heraf har NTI i dag 365 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Tyskland, Island, Norge, Sverige og Holland.

NTI styrker tilstedeværelsen i Tyskland
Steen Alexander, CEO NTI Group, udtaler: ”At CADsys nu er en del af NTI er en klar styrkelse af vores position til at betjene det tyske marked på den bedst mulige måde. CADsys har opbygget et solidt fundament gennem de seneste 30 år og supplerer vores nuværende tilstedeværelse i Tyskland med et stærkt vidensgrundlag, der spænder fra Industry 4.0 til BIM. At CADsys bliver en del af NTI betyder, at de nu kan trække på en stor pulje af eksperter og slutte sig til vores vision om at blive et af Europas førende videnscentre og udbydere af løsninger til design- og byggebranchen.”

At kombinere styrker og kompetencer
”CADsys er vokset meget de seneste år. Vores kunder vokser også. De udvider deres udbud af tjenester, introducerer nye teknologier og øger antallet af lokationer i Tyskland og Europa. Denne vækst er også forbundet med en hurtig udvikling inden for nye fremstillingsprocesser og produkter samt nye digitaliserede arbejdsprocesser. Vi vil gerne bringe den nødvendige specialistviden og vores faglige styrker til NTI og samtidig bruge synergierne inden for gruppen. Takket være ekspansionen og det høje faglige niveau blandt specialisterne i hele gruppen kan vi fortsat imødekomme vores kunders fremtidige krav og leverer ydelser af meget høj kvalitet. Ud over det professionelle element er virksomhedskulturen i NTI også et afgørende punkt for fusionen. Fokus på lokale ansvarsområder og beslutninger sikrer, at udviklingen fortsat kan være markant og dynamisk i fremtiden,” forklarer Gerald Leonhardt, administrerende direktør for CADsys.

NTI’s vækstrejse i Europa
Jesper Kalko, ejer af NTI  Group, fortæller: ”Vores vækststrategi er meget vigtig for os for at forblive i den øverste liga af europæiske Autodesk Platinum-partnere og for at støtte vores kunder med det stærkest mulige hold. Fusionen med CADsys øger vores tilstedeværelse på det tyske marked, som geografisk er meget stort. Derudover gør CADsys’ fokus og kompetencer inden for BIM, NTI til en endnu stærkere partner – uanset om du arbejder inden for bygge-, design- eller fremstillingsindustrien. Vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen til NTI-familien og til at fortsætte partnerskabet med CADsys’ kunder. ”

Om NTI Group
NTI-koncernen er en af Autodesks største Platinum-partnere i Europa med 365 medarbejdere og en omsætning på ca, 3/4 milliard kr. inklusive CADsys. NTI er en af Europas førende leverandører af omfattende digitale Information Management-løsninger målrettet virksomheder inden for byggeri, design og industri.

Om CADsys
NTI CADsys, der opererer under navnet CADsys, understøtter implementerings-, innovations- og digitaliseringsprocesser, og tilbyder uddannelse varetaget af certificerede undervisere samt vidensdeling om nye teknologier til virksomheder inden for byggeri, installation, ingeniørfaget samt infrastruktur og fremstillingsindustrien.

Flere oplysninger, kontakt:

Steen Alexander: sax@nti.dk / +45 2149 2140
Jesper Kalko: jk@nti.dk / +45 2161 7239
Gerald Leonhardt: gleonhardt@cadsys.de / + 49 371 4000 700


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.11