23948sdkhjf

Automatisk maskinbetjening med GiboSmartSolutions

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Med en specialdesignet griber og unik software er der ingen grænser for, hvilke maskiner en robot kan betjene.

Som en del af GiboSmartSolutions har vi udviklet forskellige forslag til en samlet løsning, med både CNC maskine, robot og griber, der er let at implementere, så du kan komme hurtigt i gang.

Den ene del af denne løsning er en CNC maskine, der kombinerer de typiske CNC karakteristika af præcision, pålidelighed og et højt sikkerhedsniveau med robusthed, styrke og hastigheder til at udføre enhver form for fræsning, boring og tredimensionel bearbejdning. Den anden del er en højeffektiv industrirobot med ekstraordinær drift stabilitet, solidt konstrueret tilbehør og gennemtestet griber med vakuum sugemåtte. Hele løsningen bindes sammen af GiboSoft Softwareplatform der via intuitive brugerflader og valgmuligheder skaber en brugeroplevelse, der gør det nemt for operatører at betjene anlægget efter kun få timers oplæring.

Fordele:

• Løsning skræddersyet til lige netop din maskine
• Øget effektivitet og forbedret konkurrenceevne
• Reducering af EGA (Ensidigt Gentagende Arbejde)
• Større medarbejdertilfredshed og højere produktivitet

Nysgerrig? Kontakt Kenneth Pedersen, 20 66 35 04 eller Thomas Skovgaard, 20 66 35 19. 

GiboSmartSolutions er et biblotek samlet af tidligere byggede automationsceller og baseret på mange års erfaring med automatisering.  Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skrædersyede kundekrav omkring procesoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Gibotech har gennem årene leveret automationsløsninger til mange forskellige brancher og til mange formål. For at drage nytter af den viden og erfaring har Gibotech oprettetGiboSmart Solutions, der kombinerer forskellige løsninger alt efter behov og bidrager til kundernes indblik i mulighederne tidligere i beslutningeprocessen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11