23948sdkhjf

Tjek prisen på kontorpavilloner online

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Det tager kun få sekunder at få prisen på leje af kontorpavilloner med Expandias nye online prisberegner.

FINT, OGSÅ HVIS DU BARE ER NYSGERRIG

Vores online prisberegner på kontorpavilloner er kun nogle måneder gammel, men vi har allerede haft rigtig mange forbi den for at tjekke pris og få en tegning på den aktuelle planløsning. Er man nysgerrig på hvad det egentlig koster at leje kontorpavilloner, kan man gå ind på https://expandia.dk/kontor og vælge antal kvadratmeter, eller hvor mange kontorarbejdspladser man har brug for.
Så trykker man på knappen ”beregn pris”, og får så vores bedste online-match. I et overskueligt lille skærmbillede med antal kvadratmeter og arbejdspladser - og en tegning på den planløsning prisen omhandler.

Vil man have en udvidet plan- og facadetegning og specifikationer på de øvrige faciliteter i pavillonen, så får man det på mail – også på få sekunder.
Har man som kunde brug for en optimeret løsning, som passer præcis til ens behov, så skal man selvfølgelig bare kontakte os på telefon  70 22 12 24 eller mail info@expandia.dk

Det er en af Nordens største virksomheder inden for udlejning af midlertidige lokaler, Expandia, der har udviklet prisberegneren. Expandia har mere end 20.000 moduler og udlejer pavilloner til både kontorer, boliger, daginstitutioner og skoler.

MODULER GIVER VIRKSOMHEDER FLEKSIBILITET

Vores erhvervskunder og kunder inden for offentlig administration har mere end nogensinde brug for fleksibilitet. Nogle har brug for mere plads – for eksempel virksomheder inden for biotek, som vækster hurtigt.
Andre for færre kvadratmeter, blandt andet i takt med, at flere og flere medarbejdere arbejder hjemmefra nogle dage om ugen.
Her er en pavillonløsning genial. Vi kan på få uger etablere nye kontorer, som har indbygget op- og nedskalering, ingen nedre grænse for længden af lejeperioden og med indbygget god økonomi og fleksibilitet

En lang række private og offentlige virksomheder bruger Expandias kontorpavilloner.
Senest har det danske medicoselskab Ambu A/S i Ballerup udvidet deres opstilling på 19 Expandia K2000 pavilloner med 25 nye, så Ambu A/S i dag har 1.300 m2 Expandia-kontorpavilloner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109