23948sdkhjf

Vidste du det om HotWall?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Woodfiber

HotWall er et klimavenligt og CO2-neutralt koncept til facadeisolering, der kan bruges til udvendig efterisolering af bygninger i tegl, eller til isolering af nybyggeri i CLT og betonelement byggeri – også i etagebyggeri.

HotWall er det miljørigtige og bæredygtige valg når der skal laves facadeisolering! Uanset om det er ved renovering, efterisolering eller ved nybyggeri!

Montagevenligt! HotWall er skabt med en ambition om at være håndværkerens foretrukne facadeisoleringssystem, og består af montagevenlige, kuldebrossikre stolper, i trykfast træfiberplade med en yderdel i limtræ. For at gøre det ekstra let at arbejde med Hotwall, leveres stolperne komplet med montageskruer til det underlag / den bagvæg der er på projektet, samt for-borede huller i skelletstolpen, således montagen kan gå så let og hurtig som overhovedet muligt, uden at håndværkeren skal besvære sig med at måle ud og bore for!  

På ydersiden af HotWall stolperne, monteres en vindspærre, egnet til byggeriet, som eksempel Woodfiber TOP undertag- og vindspærre plader, eller en plade med den ønskede brandklassificering ved høje huse! Herpå monteres afstandslister og derefter den ønskede facadebeklædning i træ, skiffer, skærmtegl eller hvad ellers projektet er designet med!.

Udbredelsen af CLT-byggeri er ved at vinde frem blandt mange arkitekter og bygherrer, og især pensionskasserne har taget initiativ til mere træ i byggeriet! Men for at være bæredygtigt, skal man tænke hele vejen rundt. Det gælder også ved valget af isoleringen, som kan være med Woodfiber AIR!

Hvad hjælper det at spare på Co2 regningen ved at sætte ekstra meget isolering på vores bygninger, når vi bare har udledt Co2'en i produktionen af isoleringen!? Det giver, efter vores mening, ikke meget mening! Og det giver bedre mening at benytte sig af et isoleringsmateriale, produceret klimavenligt, af resterne fra bæredygtigt drevet svenskt skovbrug, ikke så langt fra den danske grænse!

Er du blevet interesseret og vil du vide mere? Så kontakt os meget gerne, på mail eller telefon!

Mail; Info@Woodfiber.dk eller tel; 42909101

 


Kommentarer

Martin Green
I nævner eller udtrykker den ønskede brand klassificering ( til ventileret facader), det jeg kan finde om woodfiber top på di. Hjemme side lever ikke op til de stillede krav i BR18, så det undre mig at du ikke har den dokumentation du omtaler tilgænglig på jeres hjemme side
Venlig hilsen
Martin Green

Thorvald Johannes Pedersen
Det Henrik skriver er at man generelt kan bruge træfiber vindspærrepladerne - og hvis der så er højere brandklassificering i projektet, kan man bruge en anden vindspærre plade, som måske cembrit, fibergips plade, eller hvad der nu egner sig til projektet.

HotWall konceptet er et supergodt koncept. Virkeligt godt gået - jeg kan rigtigt godt lide det!

Med venlig hilsen, Thorvald Johs. Pedersen,
Corewood.

Henrik Andreasen
Hej Martin Green

Du er tidligere blevet opyst om at du nok læser teksten forkert.
Thorvald fra Corewood beskriver det helt korrekt og jeg vil opfordre dig til at kontakte rådgivere som Thorvald, som kan give den korrekte rådgivning inden for træ byggeri.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Woodfiber

Digemosevej 4
4300 Tølløse
Danmark
Woodfiber

Send til en kollega

0.109