23948sdkhjf

Intelligent rumstyring skaber komfort og kundevenlighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

Nu er det slut med for varme eller for kolde værelser. Det nye styresystem på Scandic Spectrum giver dig som besøgende, fuld kontrol over dit bookede værelse.

I en branche hvor konkurrencen er skyhøj om at skabe de bedste rammer for sine gæster, har Scandic på deres nye hotel Scandic Spectrum, der åbnes i 2021, valgt at lave en række tiltag, der skal tage kundeservice til et nyt niveau. De vil give deres fremtidige gæster fuld kontrol over deres værelse, mens de opholder sig på hotellet. Det avancerede IBI anlæg, som leveres af KT Elektrics BMS afdeling, giver foruden kontrol over lys, gæsterne mulighed for at styre både varme og ventilation samt solafskærmning på deres værelser, for at skabe en kundeoplevelse ud over det sædvanlige.

Selv når værelset står tomt, snakker IBI anlægget sammen bookingsystemet og sørger for komfortabel udluftning, hvis der registreres i bookingsystemet, at en ny gæst tjekker ind på værelset. Med et intelligent system som dette sikrer Scandic sig de bedste indendørs betingelser for deres besøgende allerede inden ankomst til hotellet. For at undgå unødig udluftning, når behovet ikke er der, kan man lukke ned for luftcirkulationen i ikke-bookede rum. På den måde kan man altid tilpasse varme, køling og ventilation til den forventede belægning og spare penge på energien.

IBI installationer giver luft i energiforbruget
Ikke nok med at IBI anlægget giver høj komfort for både gæster og overskuelighed for de ansatte, så er der også energi at spare ved, at man konstant kan overvåge forbruget. Da man kan overvåge og regulere de enkelte værelser, er der ikke behov for konstant luftudskiftning i de værelser, der står tomme, hvilket på sigt vil give en betydelig besparelse på energiforbruget.

For at skabe overskuelighed over styringerne i de enkelte rum og et komplet forbrugsbillede over hotellet , leveres systemet på en brugertilpasset platform, som er skabt i den åbne KNX-standard. Denne løsning gør det muligt at tilpasse både farver og finish, så det matcher hotellets krav i en ellers skiftende branche. Med platformen kan man nemt overvåge hotellet, så man løbende kan optimere på de enkelte styringer og på den måde undgå, at man bruger unødig energi på hotellets områder.

I denne case har de intelligente installationer af denne kaliber været et perfekt match til kundens ønske om innovative værelser, som kan styres af deres gæster for at skabe forhøjet komfort, dette uden at gå på kompromis med servicevenlig og økonomisk drift. Det avancerede CTS anlæg fra KT Elektric integrerer alle bygningens systemer, så hotellet kan behovsstyres ned til mindste detalje.

Vil du kigge nærmere på vores refencer, kan du besøge vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Send til en kollega

0.11