23948sdkhjf

WestCoast Tråd & Plader får ny hjemmeside

| Medlemsnyhed | Indrykket af WestCoast® Tråd & Plader ApS

WestCoast Tråd & Plader har gennem de seneste år gennemgået en markant udvikling, hvilket har bevirket tilførslen af en lang række produkter. Det har medført et behov for et opdateret virtuelt udstillingsvindue.

Sortimentet er blevet udvidet grundet forespørgsler fra kunder og fortsætter med at vokse i takt med en øget opmærksomhed på totalløsninger og afdækning af endnu mere komplicerede problemstillinger.

I takt med udvidelsen af vores produktprogram er vi vokset ud af rammerne for den gamle hjemmeside. Dette kombineret med et øget behov fra vores kunder til mere dybdegående produktforklaring betød, at det var på tide at bryde rammerne og opdatere vores virtuelle udtryk” udtaler Administrerende Direktør Kenneth Rohde Pedersen.

Den nye udformning

Den nye hjemmeside er designet til at give overblik og gøre det nemt at finde frem til de relevante produkter inden for kategorier som:

  • Afskærmning
  • Filtrering
  • Procesudstyr
  • Opbevaring
  • Trådvarer
  • Pladeprodukter

Med en lang række af produkter i stål og syntetiske materialer.

Med den nye kobling direkte til WestCoast’s ERP system, er det muligt at se et stort udsnit af de lagerførte produkter til hurtig levering, ofte dag til dag.

Større gennemsigtighed

Det har tidligere været problematisk at finde netop det produkt kunderne søger, fordi produkterne bliver kaldt vidt forskellige ting. Eksempelvis ”svejst net”, der også kaldes ”rionet”, ”armeringsnet”, ”trådnet”, ”trådhegn” og mange andre betegnelser.
Men med den opdaterede søgemaskine og nye sideopbygning forsøger WestCoast at gøre produktfremsøgning endnu nemmere for kunderne, så de kan finde netop det produkt, der passer til deres udfordring blandt de mange muligheder.

Vi har oplevet, at det var vanskeligt for vores kunder at finde frem til de relevante produkter, fordi anvendelsesmulighederne er større end man kan forestille sig. Det har vi gjort noget ved. Set i lyset af, at vi befinder os på et nichemarked, hvor den rigtige løsning kan være afgørende, men svær at finde, er det vigtigt at opfylde kundernes forventninger til beskrivelser og forklaringer af produkterne” siger Sælger Simon Skriver.

Se den nye hjemmeside og de mange produkter her: wct.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Send til en kollega

0.14