23948sdkhjf

Ekstern konsulent - fair løn og arbejdsforhold

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Verdensledende certificeringsvirksomhed søger eksterne konsulenter til opgaver inden for ”indsats for fair løn- og arbejdsforhold”

Bureau Veritas Danmark

Med et af verdens stærkeste brands i ryggen får du mulighed for, at gøre en forskel i en global og bæredygtig virksomhed. Bureau Veritas er Danmarks førende inspektions- og certificeringsvirksomhed, som årligt gennemfører mere end 5.000 virksomhedsbesøg. I samarbejde med vores kunder sikrer vi et højt niveau inden for blandt andet bæredygtighed, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Hos Bureau Veritas bidrager alle med at skabe tillid mellem virksomheder, offentlige institutioner og forbrugere. Vi drives af at gøre en forskel for den verden, vi lever i, og vi er altid på udkig efter nye kollegaer, der drømmer om at gøre verden til et bedre sted.

Vi tilbyder

En fantastisk mulighed for at gøre en forskel. Vi tilbyder dig, som selvstændig konsulent, at blive en del af et kæmpe netværk af kolleger og konsulenter med et højt fagligt niveau, som arbejder målrettet og professionelt med nogle af de mest ambitiøse virksomheder inden for bæredygtighed.

Dine kerneopgaver

Vi hjælper offentlige og private virksomheder med at skabe fair løn- og arbejdsforhold og dokumentere deres sociale ansvar. Vi søger to eksterne konsulenter gerne bosiddende på Fyn og/eller i Storkøbenhavn, som er interesseret i opgaver inden for planlægning og gennemførelse af kontrol- og stikprøvebesøg med fokus på løn- og arbejdsforhold. Din dagligdag vil bestå af mange forskellige opgaver bl.a.arbejdspladsbesøg med interview af medarbejdere, indsamling af observationer og dokumentation, vurdering og gennemgang af lønsedler og arbejdstidsregistreringer i forhold til gældende overenskomster og lovgivning, udarbejdelse af redegørelser og rapporter, dialog med interessenter og meget mere.

Du kommer med erfaringer fra

Entreprenørbranchen, tilsynsvirksomhed, arbejdsgiverforening, fagforening eller revisionsbranchen, og du har et godt kendskab til arbejdsmarkedsforhold, overenskomster, løn- og arbejdsvilkår og måske arbejdet med virksomhedernes sociale ansvar. Desuden har du gode kommunikative evner i skrift og tale - og behersker gerne flere sprog – og du er god til at strukturere og planlægge din tid.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret og klar til at gribe udfordringen? Så søg jobbet lige her
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forventer stilling besat snarest muligt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.11