23948sdkhjf

Elbek & Vejrup fortsætter væksten og modtager anerkendelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Elbek & Vejrup opnår en flot top-5 placering på Computerworlds liste over Danmarks bedste ERP-huse. Desuden er virksomheden netop kåret som succesvirksomhed 2020.

Elbek & Vejrup fastholder positionen i den absolutte top blandt de bedste ERP-leverandører i landet. Computerworld har i dette års Top 100-undersøgelse placeret Elbek & Vejrup på en flot 5. plads på listen over landets bedste ERP-huse. En Top-5 placering for 5. år i træk.

Placeringen på Computerworlds liste kommer i kølvandet på kåringen som Succesvirksomhed 2020, der uddeles af Spar Nord og BDO. Denne erhvervspris anerkender virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater samt leverer et særligt bidrag til vækst i lokalområderne og til Dansk økonomi som helhed.

Vi er glade og stolte af placeringen og kåringen. De skyldes i høj grad vores dygtige og dedikerede medarbejdere, som leverer høj kvalitet og skaber værdi hos vores kunder og er med til at sætte standarden for innovative ERP-løsninger. Løsninger der hver dag hjælper mange tusinde medarbejdere, og som er med til at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige.

Læs mere om Elbek & Vejrup her!

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.094