23948sdkhjf

Har du overvejet en lønsikring?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Derfor kan en lønsikring være en god idé

Har du overvejet mulighederne for en lønsikring? En lønsikring er ganske enkelt en mulighed for at få op imod 80 % af din løn, hvis du en dag står uden arbejde, og du mener, at du ikke kan klare dig på dagpenge. Beløbet, du får udbetalt, afhænger selvfølgelig af, hvor meget du har forsikret dig for. Hvis du ofte tænker over, hvad du skal stille op, hvis du pludselig bliver fyret, så kan det være en god idé at undersøge mulighederne for en lønsikring. Dem får du nedenfor.

Alt du skal vide om lønsikring
Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilken a-kasse du skal vælge, hvis du ønsker en lønsikring. For at gøre det nemmere for dig selv kan det være et godt udgangspunkt at finde ud af, hvilke behov du har. Når du er medlem af en a-kasse, så er du allerede sikret økonomisk støtte og rådgivning løbende. Så langt, så godt. Dertil kan det være, du har et ønske om at få mere udbetalt pr. måned. Det kan især være en nødvendighed, hvis du har store månedlige udgifter, som gør, at du ikke vil kunne klare dig på dagpenge. I det tilfælde kan det være en god idé at overveje en lønsikring.
Lønsikring fungerer kort fortalt som et ekstra tillæg oveni dagpengene. Men før du kan få det ekstra tillæg, så kræver det, at du betaler et ekstra beløb for dit medlemskab i en a-kasse. Du vurderer selv, hvor mange penge du vil smide i puljen. De penge kan være afgørende for, hvor stor en procentdel af din nuværende løn du vil få udbetalt, hvis du en dag bliver fyret.

Sådan finder du den billigste lønsikring
Hvis du gerne vil være sikker på at finde så billig en lønsikring som muligt, kan det være en god idé at finde sammenligningssider på nettet. Mange gange har du nemlig mulighed for at finde forskellige oversigter over diverse a-kasser i Danmark. Her får du adgang til priser for både lønsikring og a-kasse. Ønsker du at blive medlem af en fagforening i samme ombæring, får du også mulighed for at sammenligne priser her. Hvis du kun vil tjekke priser for lønsikring i diverse a-kasser, er det også en god idé at tjekke sammenligningssiderne ud.
Er du allerede nu bekymret for, hvordan det vil ende økonomisk, hvis du mister dit job, så bør du overveje en lønsikring. Find den billigste lønsikring her , og tegn en lønsikring allerede i dag. Det er ikke alle lønsikringer, hvor du behøver at være medlem af en specifik a-kasse. Mange gange kan du godt have lønsikring og a-kasse to forskellige steder, hvis det er det, du ønsker. Dog vil du gøre det en del nemmere for dig selv ved at vælge a-kasse og lønsikring samme sted. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109