23948sdkhjf

HBN Entreprise – En yderst fleksibel byggevirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af A-Supply A/S

HBN Entreprise har egen projekteringsafdeling, der består af et dygtigt team af arkitekter og byggeledere, som råder over den nyeste teknologi, når det gælder tegnings- og projektstyringssystemer.

Har din virksomhed planlagt at bygge til eller om på jeres eksisterende kontorbygning eller anden ejendom? I har sikkert mange ideer omkring størrelsesorden, virksomhedens behov, tidshorisonten og lignende. Det er en lang proces blot at blive enige om selve udformningen af et sådant byggeprojekt. Derfor giver det mening, at man fra starten allierer sig med en byggevirksomhed. Et professionelt entreprenørfirma med egen projekteringsafdeling kan katapultere jeres ideer frem til den næste fase. I begyndelsen er der nemlig mange ukendte faktorer, som har det med at forhindre jer i at få det overordnede billede af projektet.

HBN Entreprise har mange års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen. Vores projekteringsafdeling består af et dygtigt team af arkitekter og byggeledere, som råder over den nyeste teknologi, når det gælder tegnings- og projektstyringssystemer. Dette er væsentligt, for det betyder, at din virksomhed i samarbejde med os kan få lavet nogle 3D-visualiseringer, som kan hjælpe jer til at gøre hele projektet mere håndgribeligt.

HBN Entreprise er primært kendt for montage af bauroc porebeton, men vi udfører også alle former for fagentrepriser til store og små projekter. Det giver din virksomhed høj fleksibilitet, da vi er meget omstillingsparate. Vi står gerne for total-, hoved- og fagentrepriser, men har også en del erfaring med delentrepriser. På den måde er det dig og din virksomhed, der bestemmer, hvor meget du vil inddrage os. Som du kan høre, er der virkelig meget, vi kan gøre for jer. Omfanget af den hjælp, vi kan yde jer, er noget, I selv tager stilling til. Det giver en fantastisk følelse af at være i kontrol.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72 34 44 04

E-mail: info@hbnhuse.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
A-Supply A/S

Vestmolen 15
9990 Skagen
Danmark
A-Supply A/S

Send til en kollega

0.11