23948sdkhjf

Mynewart

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mynewart - Dansk online galleri har succes med familieportrætter og store malerier

Det danske online galleri Mynewart, der sælger håndmalede malerier via deres hjemmeside www.mynewart.dk oplever en stadig stigende vækst i salget af familieportrætter og dyrebilleder. Galleri Mynewart, der er kendt for deres billige malerier har igennem de sidste 2 år tilbudt deres kunder at få malet malerier på bestilling. Det kunne eksempelvis være et maleri fra det nuværende sortiment, der skulle males større - eller mindre, men også personlige malerier, og lige netop dette har Mynewart haft stor succes med.

De fleste af os har familieportrætter og billeder af vores elskede kæledyr hængende på væggen. Billeder, der er taget af os selv eller en fotograf. Men for en overkommelig pris, kan fotografiet skiftes ud med et håndmalet maleri, der må siges at være noget mere personligt og unikt end et fotografi. Mynewart har et samarbejde med en lang række kunstnere, der tilbyder denne form for malerier, og til en pris, der for de fleste er ganske overkommelig.

Mynewart har siden lanceringen oplevet en stor forespørgsel på personlige malerier, og det er uden sammenligning den type malerier, der pt. bliver solgt flest af. Mynewart tilbyder både malerier, der er fotorealistisk, det vil sige så tætte på virkeligheden som muligt, samt malerier malet i en anden stil. Det kunne fx. være i en semi-abstrakt stil eller i en “blød” facon, således at man stadig kan se, hvem personerne på maleriet forestiller - dog med et tvist for at gøre det mere “maleri-agtigt”.

Det er dog ikke kun familiernes mennesker, der males og er efterspørgsel på. Mynewart oplever også, at mange af os får vores hunde, heste eller katte malet. For mange mennesker betyder kæledyrene utrolig meget, og at få dem malet og hængt op på væggen understreger blot betydningen af dette.

Store malerier hitter - og Mynewart kan levere meget store malerier

Udover familie- og dyremalerier mærker Mynewart også en stor efterspørgsel på store malerier - og gerne meget store malerier på eksempelvis 3 x 3 meter.

De fleste nybyggerier i dag kommer med store opholdsrum - der gerne har højt til loftet. I modsætning til tidligere tider giver dette store vægflader, der gerne skal fyldes ud. Og malerier hitter i dag, da malerier er med til at bryde den ellers meget stilrene og minimalistiske boligindretning, som de fleste af os gør os i. Dette mærker især gallerier som Mynewart, der kan se, at tendensen generelt går imod store malerier. Mynewart har i forvejen fokus på store malerier i deres sortiment, men mange kunder ønsker at springe disse rammer og ønsker malerier, der måler helt op til 3 x 3 meter. Det lyder måske ikke at så meget, men når du står foran et maleri, der måler 3 x 3 meter (9 m2), så vil du blive meget overrasket.

I dag består næsten halvdelen af Mynewart’s salg af malerier, der måler mere end 1 x 1 meter, hvilket understreget, at kunderne ønsker store malerier.

Hvem eller hvad er Mynewart?

Mynewart - eller Galleri Mynewart - er et dansk online galleri. Mynewart blev stiftet i sommeren 2016 af et ungt par, der netop var flyttet ind i et hus og havde oceaner af vægplads og meget få billeder. Efter at have søgt her og der - i gallerier såvel som i bolighuse måtte de erkende, at udvalget af prisbillige malerier var meget småt - og måske også lidt kedeligt.

Søgningen gik derefter væk fra de fysiske butikker og over på nettet, hvor hele verden er tilgængelig. Her lykkedes det at finde nogle udenlandske kunstnere, der solgte ganske flotte malerier til overkommelige priser - og samtidig tilbød “storkøb” af deres malerier, hvilket betød, at hvis man købte fx. 20 stk fra kunstneren ville prisen være en helt anden, og meget lavere. Priserne ved storkøb gjorde, at de selv efter de meromkostninger der er ved at drive forretning, stadig ville ligge i et leje hvor den almindelige dansker kunne være med. Herefter blev det første spadestik til dét, der senere skulle blive til Mynewart taget.

Mynewart startede i et gæsteværelse i Sønderborg og udvidede senere til en fysisk lokation / Showroom inde i Sønderborg. Antallet af malerier er siden begyndelsen steget og steget, og Mynewart samarbejder i dag med en lang række kunstnere, og er konstant på udkig efter nye og spændende motiver. Og det er lige netop motivet, der er i centrum hos Mynewart. Mynewart forhandler nemlig ikke kunst efter “signaturen” eller investeringskunst, men derimod malerier, der skal hænges op, beskues og gøre personerne glade og tilfredse med deres indretning.

Mynewart har til huse i Sønderborg i dag, og er en online forretning. Dette er for at holde priserne så lave som muligt, da der dermed spares dyr husleje, ekstra personale og mange andre omkostninger. Ønsker man at se malerierne fysisk inden et eventuelt køb, kan dette dog også sagtens lade sig gøre. Mynewart tilbyder kunden at komme og se malerierne. Det kræver blot en forudgående aftale med Mynewart.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109