23948sdkhjf

Kun fire dage tilbage af årets største Festool udsalg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Super Festool Dage har kørt siden fredag nat hos Dorch & Danola, og Danmark største udsalg af kvalitetsværktøjet fra Festool har kun fire dage tilbage.

Over 1600 varer, fordelt på fem forskellige kategorier og over 40 forskellige mærker, ikke mindst med kvalitetsmærket Festool, der lægger navn til udsalget, der normalt er en messe. Det er Super Festool Dage hos Dorch & Danola.

Værktøj har altid været i D&Ds DNA og Super Festool Dage er, normalt, vores største messedag. I år er tingene gjort meget anderledes pga. Covid-19 og følgerne deraf. Vi hverken kan, må eller bør samle så mange mennesker som vi plejer, så derfor er messen blevet til et udsalg, der primært kører online i vores webshop.

Mindst lige så bredt udvalg som sædvanligt
Der er dog sørget for at være mindste lige så mange stærke tilbud som der plejer, og hvis man kigger nærmere, kan man se, at der også har sneget sig blandt andet Bosch og Metabo med, hvilket er noget vi ikke plejer at gøre.

Super Festool Dage varer kun til og med d. 13/9, så hvis man vil tage del i værktøjsudsalget, der inkluderer både store industrimaskiner, el-værktøj af forskellig art, smådele og tilbehør, har man kun fire dage tilbage, inden det slutter for i år.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.109