23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste etape af havneudvidelsen er i gang

Den 400.000 m2 store havneudvidelse ved LINDØ port of ODENSE har indtrådt sin sidste fase, og kan se frem til at stå klar til nye projekter ultimo 2020.

Efterspørgslen på faciliteter, der kan håndtere de helt store og tunge elementer, er kraftigt voksende, særligt i offshore industrien, som allerede er godt repræsenteret ved LINDØ port of ODENSE. Derfor er det med stor stolthed og forventning, at LINDØ port of ODENSE inden udgangen af 2020 kan tage imod yderligere nye projekter på markedets nok mest optimale rammer for fremtidens grønne omstilling på energiområdet.


Havneudvidelsen er en del af en større udviklingsfase for LINDØ port of ODENSE, hvor man satser særligt på offshore vinindustrien og den grønne omstilling. Og med investeringer som udbygningen af LORC-testcenteret, en ny heavy-load kran, nyt kajareal samt 400.000 ekstra m2 har LINDØ port of ODENSE hele værdikæden for offshoreproduktion på sitet. Det sætter LINDØ port of ODENSE i en unik position til at indtage en nøglerolle i ikke kun den danske, men også den globale grønne omstilling - og det er helt efter planen, siger adm. direktør, Carsten Aa.

Odense Havn
Kystvejen 100
5330 Munkebo
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38437011
P nummer: 1016982543

Kontaktperson

CKS
Christina Kroer Skov
Marketing- og salgskoordinator
cks@lpo.dk

Send til en kollega

0.078