23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Drop håndsprit og skån hænderne med Neuthox hånddesinfektion

Undgå skader på hænderne og eliminer farligt affald. Skift håndspritten ud med Neuthox hånddesinfektion, der er vandbaseret desinfektion til hænderne godkendt af Miljøstyrelsen

Fremtidens hånddesinfektion er Neuthox

Neuthox er et helt unikt hånddesinfektionsprodukt og det første ikke-alkoholsbaserede middel godkendt som hånddesinfektion i Danmark.

Midlet virker og fordamper langsommere end alkoholsbaserede gels, men er til gengæld en dokumenteret bakterie og virusdræber, der ikke udtørrer hænderne på samme måde som de hånddesinfektionsmidler, du kender.

Hvis du har problemer med udtørret hud og desinficerer dine hænder mange gange dagligt, vil Neuthox ikke udtørre dem på samme måde. Det gør midlet særligt fordelagtig i mange institutioner, hospitaler, kontorer med mere.

Desuden er Neuthox helt uden alkohol, hvilket udrydder eventuelt farlige situationer i forbindelse med bortskaffelse eller transport. Produktsortimentet vokser og allerede nu er sprayflasker, refills og dispenserløsninger tilgængelige.

Flydende hånddesinfektion bruger du til at desinficere hænder. Væsken fungerer ikke som erstatning for grundig håndvask, men giver dig nogle af de bakteriepræventive fordele ved håndvask, når håndvasken ikke er mulig.

Håndvask og hånddesinfektion reducerer bakterier på forskellige måder. Håndvask med sæbe fjerner fysiske mikroorganismer fra huden, og det er derfor typisk anbefalet at vaske hænder grundigt i en vis rum tid.

Hånddesinfektion reducerer bakterier ved at dræbe dem kemisk, ligesom overfladedesinfektion dræber bakterier på overflader.

Virkningen af ​​håndvask er hovedsageligt et resultat af vasketid og sæbebrug. Det er fx mindre effektivt at vaske hænder uden sæbe. Effektiviteten fra hånddesinfektion er bedst, når du påfører en vis mængde af midlet på hænderne. Hvis du bruger hånddesinfektion ofte, skal du være opmærksom på, hvordan din hud reagerer.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.063