23948sdkhjf

Stærk partner til Door System i England

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Den østjyske dørproducent Door System har indgået nyt partnerskab i England med Miramar Engineering Ltd, der har en stærk position inden for kølesystemer til fødevarebranchen.

Door System, med eget datterselskab i Grimsby, har haft svært ved at indfri sine vækstmål på det engelske marked. Samtidig har dørproducenten også mærket konsekvenserne af Brexit, og derfor har man længe ledt efter en samarbejdspartner, der kunne styrke virksomhedens position og salg i England.
 
Den ideelle partner er nu fundet i Miramar Engineering, der faktisk også selv var på udkig efter en partner inden for industridøre og porte, så også på den måde er det et særdeles godt match. Miramar Engineering leverer, installerer og servicerer kølesystemer til bl.a. fødevarebranchen, hvor de har en stærk position. Herudover er der masser af ligheder og den samme filosofi i de to ejerledede virksomheder.
 
Gregory Pelling, den ene af de to grundlæggere af Miramar Engineering, ligner på mange måder Preben Søndergaard, der selv etablerede Door System for 22 år siden. De er begge drevet af nye ideer og initiativer, er altid motiveret af at løse selv de mest umulige opgaver, og sidst, men ikke mindst, skal der ikke kunne sættes en finger på kvaliteten i arbejdet.
 
“Det er fantastisk, at vi har fået etableret dette partnerskab, og det sker jo, fordi begge parter kan se et stort potentiale ved at gå sammen. I mit team går vi kompromisløst efter hver gang at levere den allerbedste service, og det får vi nu mulighed for at gøre sammen med Door Systems kvalitetsprodukter”, fortæller direktør og medejer Gregory Pelling.
 
Door Systems eksportstrategi er at etablere partnerskaber uden eget kontor i de lande, hvor virksomheden ser et særligt potentiale for sine produkter og løsninger. Datterselskabet og kontoret i England var derfor egentlig atypisk. Det nye partnerskab med Miramar Engineering betyder, at Door System har lukket sit engelske selskab og overflyttet alle aktiviteter til det nye set-up, inklusiv Area Sales Manager Steve Andrews, der følger med over og fortsat vil betjene Door Systems engelske kunder.
 
”Miramar har en stor kontaktflade i England, og det vil give os nye muligheder for at komme bredere ud med vores dør- og portløsninger. Samtidig er det et ekstra plus for os, at Steve følger med over i det nye set-up, og vores kunder kommer på den måde ikke til at mærke forskel”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.
 
På serviceområdet giver partnerskabet med Miramar Engineering umiddelbart et stort løft. Miramar har 12 kørende montører, der servicerer markedet, og det vil gøre Door System i stand til at levere hurtig og effektiv service på dør- og portleverancerne. Det nye partnerskab er trådt i kraft her i august 2020.

Læs flere nyheder fra Door System her: https://www.doorsystem.dk/om-os/nyheder/
 
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Søren Rahbek, salgschef hos Door System A/S, telefon 42 14 52 02, sr@doorsystem.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.11