23948sdkhjf

Verdens førende elevatorproducenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

MinElevator er et totalentreprenørfirma, som rådgiver, leverer og monterer din nye elevator, hvad enten den skal installeres i bagtrappen, hovedtrappen eller udvendigt

MinElevator hjælper dig med installation af elevator i København, Aarhus, Odense - hvor end du befinder dig. Med MinElevator, kan du få en elevator i din gamle ejendom fra en af verdens største elevatorfirmaer: KONE, OTIS, Schindler eller Thyssenkrupp. Der er derfor garanti for højeste kvalitet og den bedst egnet elevator til din ejendom, ved at samarbejde med MinElevator.  

MinElevator leverer elevatorer designet til beboelsesejendomme med middel eller høj trafiktæthed. Teknologien er programmeret til at følge kundens ønsker, hvor der stilles erfaring i kombination med den mest avancerede teknik til rådighed. Resultatet er stor sikkerhed, god komfort og en praktisk løsning. Produktet er ideelt til både nye eller eksisterende bebyggelser, fordi elevatorens belastninger kan overføres til bygningens øverste eller nederste dele - alt efter type og model. Der udføres også service og eftersyn på elevatorer efter montering, samt serviceaftaler.  

Elevatorprocessen
Det er en proces at komme fra aftale til levering og montering, derudover er det også essentielt at vide priser for installation af elevator. Hele processen i forhold til rådgivning, etablering og priser kan du høre nærmere om nedenfor.

Hele processen kan inddeles i tre underkategorier, henholdsvis besigtigelse, byggetilladelse og byggeperiode, hvor rækkefølgen er som skrevet.

  1. Det første step er besigtigelse, som handler om at få identificeret den bedst mulige løsning for din ejendom. Eksperterne fra MinElevator ser ejendommen igennem og i fællesskab findes den bedste placering af elevatoren. Herefter afgives et skriftligt estimeret tilbud på hele projektet. Selve besigtigelsen koster ingenting. 
  2. Dette efterfølges af step nummer to, som er selve byggetilladelsen. MinElevator tilbyder en totalentreprise der inkluderer hele projektet fra start til slut, inklusiv ansvaret for byggesagens tekniske rådgivning. De tager sig af projekteringen og myndighedsbehandlingen. Det kan være en langtrukket proces at få en byggetilladelse i hus fra kommunen, men MinElevator presser på og holder kunden fuldt orienteret. I nogle tilfælde kommer der krav om ændringer, ofte i forbindelse med brandsikkerhed. Dette er MinElevator også opmærksomhed på, og holder tæt dialog med kunden om dette
  3. Afslutningsvis er der selve byggeperioden. Det tager omkring 2-3 måneder at etablere en elevator fra byggestart til aflevering. MinElevator sørger for den bedste kvalitet og bedste priser til projektets udførelse. Der samarbejdes udelukkende med markedets absolut bedste leverandører af elevatorer. MinElevator sikrer at dit projekt forløber som aftalt, til prisen og til den bedste kvalitet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109