23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rør på 3 meter minimerer risiko for bakterievækst

Kvaliteten af vores drikkevand kan påvirkes af forskellige forhold ved installationen – og et forhold, som mange undervurderer, er opbevaring af rørene. Hvis rørene ikke opbevares korrekt helt frem til installationen, kan der opstå bakterie i vandet.

Vand bør behandles som andre fødevarer, og derfor er installationsprocessen vigtig for at undgå bakterier. Ansvaret for hygiejneproblemer i brugsvandsinstallationer begynder hos producenterne, som skal sikre, at alle produkter til installationer produceres og opbevares under nærmest kliniske forhold.

Mange installatører køber rør på 6 meter til brugsvandsinstallationer. Men det kan være en udfordring at håndtere og transportere de lange rør. Derfor vælger mange at skære rørene over hos grossisten, men det skaber desværre et nyt problem – for derved blottes røråbningerne og byggestøv, edderkopper og andre kryb får uhindret adgang til rørene.

Det er alt sammen forhold, som giver rigtig god grobund for bakterievækst. Viega løser problemet med smudssikrede rustfri stålrør på 3 meter. Med de kortere rør slipper installatøren for at skære rørene over – og det sikrer hygiejnen. Viegas nye 3-meter rør leveres nemlig med plastpropper i begge ender af rørene.

Smudssikre rør på 3 meter

Viegas nye rør i korte længder leveres med propper i begge ender, så hygiejnen sikres under transport og den efterfølgende opbevaring frem til monteringstidspunktet. Installatøren sparer dermed tid på at skære rørene over hos grossisten, og risikoen for hygiejneproblemer reduceres markant.

Rørene er på lager hos de fleste grossister, så spørg i din lokale butik.

Viega A/S
Banevænget 13
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25869087
P nummer: 1008247303

Kontaktperson

CNJ
Cori Natascha Johansen
Cori.Johansen@viega.dk

Send til en kollega

0.062