23948sdkhjf

Mere plads – her og nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Vi har mere end 20.000 moduler, så vi kan altid hjælpe dig, hvis du skal bruge plads – her og nu, også når hverdagen bliver lidt mere udfordrende og meget skal gøres på en anden måde, end vi er vant til.

Velkommen tilbage!

Vi håber, at du har haft en god sommerferie.
Måske i et skønt og varmt Danmark? For corona er stadig en del af vores hverdag, med de ændringer og begrænsninger smitterisikoen sætter i forhold til muligheder for at rejse, og med de nye krav, der er til afstand og hygiejne; privat, i daginstitutioner, skoler og på arbejdspladser.
 
Hos Expandia skaber vi hver dag rammer og rum.
Vi har mere end 20.000 moduler, så vi kan altid hjælpe dig, hvis du skal bruge plads – her og nu, også når hverdagen bliver lidt mere udfordrende og meget skal gøres på en anden måde, end vi er vant til.
 
I løbet af bare 14 dage kan vi f.eks. opføre en komplet daginstitution eller skole, eller kontorer – hvis der er brug for flere eller anderledes arbejdspladser. Som fx hos Ambu A/S i Ballerup, hvor vi lige før sommerferien opstillede 725 nye kvadratmeter kontorer. 

Har du brug for at skabe mere plads, så ring til os på 70 22 12 24 eller skriv på info@expandia.dk

Flere kvadratmeter til Ambu A/S

Engangs-skoper til kikkertundersøgelser har gjort det danske medicoselskab Ambu A/S til verdens største på markedet for skoper.
Ballerup-virksomheden har omkring 3.500 medarbejdere fordelt over det meste af verden, og væksten i virksomheden skaber løbende behov for plads til flere medarbejdere.
 
Vi har hjulpet Ambu A/S med funktionelle kontorarbejdspladser med indbygget trivsel og arbejdsro. I maj måned udvidede vi deres opstilling på 19 Expandia K2000 moduler med 25 nye på i alt 725 m2 i to etager.
Et godt eksempel på vores grundidé; nemlig, at vores moduler hurtigt kan løse behovet for flere – eller færre kvadratmeter.
 
Klik HER og læs mere om hvordan Expandia's K2000 kontormoduler hurtigt og fleksibelt kan løse dit behov, når du har brug for flere kontorarbejdspladser

Hvad koster mere kontorplads? Få prisen her!

Hvordan ser dagligdagen ud i jeres virksomhed – i morgen, om en måned eller om et halvt år?
Hos Expandia hjælper vi jer med en pladsløsning, der er tilpasset jeres behov.
Vores kontormoduler kan opsættes ved jeres nuværende kontorer med en meget kort bindingsperiode på ned til 60 dage.
 
Vil du vide hvad det koster? Så prøv vores prisberegner og få prisen på plads med det samme ved at klikke HER
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11