23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PR for superiværksætter

Med en effektiv PR-indsats, der sætter fokus på virksomhedens positive udvikling, opnår man større synlighed og et stærkere omdømme hos sine målgrupper.

Det oplevede den hurtigt voksende IT-supportvirksomhed GladTeknik fra Hvidovre, der i løbet af få år har fået stor succes med hurtig og billig reparation af computere for private kunder og virksomheder på hele Sjælland.

Grønbech har hjulpet GladTeknik med PR, som gav omtale i dagblade, fagblade og lokale medier. Dermed er GladTeknik nået ud til en bredere medarbejder- og kundekreds, og de har styrket deres position i IT-branchen.

Forretningen er vokset med rekordfart hos GladTeknik, der for nyligt er flyttet til nye og større lokaler i Hvidovre for at kunne huse flere medarbejdere og følge med efterspørgslen. Timingen for en PR-indsats var derfor perfekt ifølge GladTekniks ejer og direktør, Mathias Nielsen:

”Vi har på kort tid oplevet flere store succeser i virksomheden. Det var vigtigt for os at få fortalt dem udadtil for at nå ud til flere, der har behov for reparation af deres computere. Jo flere, der hører vores gode historier, jo bedre,” siger Mathias Nielsen og fortsætter:

”Samtidig var det vigtigt for os at gøre os synlige i IT-branchen og gøre opmærksomme på det, vi kan. Vi kan jo se, at vores kunder sparer mange penge på at få repareret computere hos os frem for blot at få den udskiftet,” fortæller han. 

I PR-indsatsen var det desuden vigtigt for Mathias Nielsen at fortælle om virksomhedens prioritering af at ansætte personer med forskellige diagnoser:

”Jeg har selv både autismediagnosen, Aspergers syndrom og flere andre diagnoser som ADD ligesom de flest andre hos GladTeknik, og det har ikke været en nem vej for mig ind på arbejdsmarkedet. Først efter utallige besøg hos mange virksomheder, fik jeg endelig en praktikplads på et apple-værksted, hvor jeg fandt ud af, hvad jeg var god til,” siger Mathias Nielsen og fortsætter:

”Den historie vil jeg gerne fortælle for at inspirere andre unge med diagnoser. Det har ført til, at vi nu har haft 15 personer med diagnoser i praktik,” siger Mathias Nielsen og tilføjer, at GladTeknik efter PR-indsatsen har oplevet stigende interesse og måtte etablere en venteliste for praktikanter.  

Medieomtalen har styrket GladTekniks DNA

Pressearbejdet har blandt andet resulteret i to store artikler i Børsen Selvstændig og Børsen Søndag, hvilket Mathias Nielsen er både stolt over og godt tilfreds med.

Historierne er desuden blevet bragt i Hvidovre Avis og Sydkysten for at give Glad Teknik større synlighed i lokalområdet.

”Jeg er fuldt ud tilfreds med den PR-indsats, Grønbech har leveret for os. Historierne har hele tiden været en del af vores virksomhed, men nu har vi fået dem synliggjort udadtil til eksisterende og nye kunder og medarbejdere,” siger Mathias Nielsen.

For at understrege den gode historie internt hos GladTeknik hænger Børsen artiklen nu også på store plancher inden for hoveddøren til virksomheden, ligesom medieomtalen er synlig i GladTekniks egen online markedsføring på web og sociale medier:

”Det er det første man ser, når man kommer ind ad døren hos os. Det virker bare stærkt, når avisen fortæller vores historie. Vi ønsker at gøre den til en del af vores DNA, så folk kan genkende vores virksomhedsfortælling og husker den,” siger Mathias Nielsen.

Grønbech PR og kommunikation ApS
A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Dragør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34579970
P nummer: 1017686611

Kontaktperson

SL
Susanne Lindø
Adm. direktør og kommunikationsrådgiver
+45 40 33 05 55 mail@groenbech.com

Send til en kollega

0.063