23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye lokaler på Privatskolen i Frederikshavn

Et stigende elevtal har betydet, at Privatskolen i Frederikshavn nu er i fuld gang med at udvide skolen med en 850 m2 stor tilbygning, som bliver en selvstændig afdeling for eleverne i 7.-10. klasse.

Tilbygningen kommer til at indeholde både klasselokaler og fælles arealer med plads til at arbejde både individuelt og i grupper, hvilket giver mulighed for at skabe et ægte studiemiljø for de ældste elever. Tilbygningen frigiver samtidig lokaler, som i stedet vil blive omdannet til it-undervisning for de yngre elever.

Foruden tilbygningen, renoveres og sammenlægges lokaler til et nyt fagområde for fysik- og naturfagsundervisningen – målet er at skabe et moderne undervisningslokale for både fysik-kemi i udskolingen og naturfag i mellemtrinet med fælles depotrum og fælles brug af udstyr.

Bag byggeriet, som forventes at stå færdigt til oktober 2020, står hovedentreprenør Trigon, Arkitema Architects og COWI. Brix & Kamp A/S er bygherrerådgiver på projektet, og bistår Privatskolen i Frederikshavn med beslutnings- og arbejdsprocesser og sikrer arbejdets fremdrift. Derudover hjælper vi også med uafhængige vurderinger af alle projektets faser, som sikrer kvaliteten hele vejen igennem.

Brix & Kamp A/S
Boeck-Hansens Vej 3
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21115134
P nummer: 1003178139

Kontaktperson

JMN
Jacob Munch Nielsen
Afdelingschef
+45 21613055 jmn@brixkamp.dk

Send til en kollega

0.063