23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Loyalitetsprogrammet GROHE SMART – bliver nu smartere

GROHE udvider sit SMART loyalitetsprogram for VVS-installatører med det nye SMART Cash Card

GROHE – SMART Cash Card

Et GROHE SMART Cash Card er det idéelle alternativ til belønningshoppen, og gør det nu smartere og mere attraktivt at indsamle SMART-point og være en del af GROHEs loyalitetsprogram. Et SMART Cash Card er et betalingskort, hvor du nemt og hurtigt kan overføre alle dine optjente SMART-point ind på dit SMART Cash Card, og derefter benytte kortet til kontantløs betaling i alle butikker, hvor MasterCard accepteres – både i Danmark og udlandet. Et SMART Cash card gør det derfor nemmere at indløse og benytte dine SMART-point, som du har optjent ved at købe GROHE produkter.

Så simpelt er det at få et SMART Cash Card:

1. Bliv GROHE SMART medlem
For at være berettiget til et GROHE SMART Cash Card skal du tilmelde dig vores GROHE SMART loyalitetsprogram for VVS-installatører på enten SMART-appen eller GROHEs hjemmeside – tilmeld dig her

2. Bestil din ordre
Få dit personlige GROHE SMART Cash Card for kun 100 SMARTS i vores belønningsshop på grohesmart.com eller direkte i GROHE SMART appen. Kortet leveres inden for 7 dage.

3. Opkræv dine point
Gå til din point-konto på GROHE SMART partnerportalen og overfør dine ønskede SMARTS til dit GROHE SMART Cash Card. De overføres til dit cash card inden for 24 timer.

4. Shop løs
Tag på kontantløs shoppetur med dit GROHE SMART cash card - alle steder der accepterer MasterCard®.

Bliv medlem af GROHEs loyalitetsprogram for VVS-installatører nu, og gør din hverdag smartere når du køber GROHE produkter.

Vil du vide mere om GROHE SMART Cash Card så læs mere her

Du kan også læse brugerbetingelserne og FAQ for SMART Cash Card i vedlagte pdf-fil.

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.125