23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Murer: Støjende fodtrin på flisegulvet høres ikke længere

Danske Alfix har med succes introduceret trinlydsmembranen Alfix Acoustic PS3 – Recycled. Produktet kan forbedre akustikken med helt op til 19DB – f.eks. i private boliger. Den positive effekt bekræftes af dansk murermester.

Nem at montere

”Alfix trinlydsmembranen er rigtig fin at arbejde med - vi monterede den i Alfix 1K Tætningsmasse. Den var nem at montere på betongulvet, og det var let at få det helt jævnt som underlag til gulvfliserne”, siger Murermester Dan U. Jensen, JH Murer Aps.

Alfix Acoustic PS3 - Recycled kan benyttes som underlag for alle typer gulvbelægninger – f.eks. keramiske fliser. Netop denne løsning blev valgt i en nybygget jysk bolig, hvor de udførende murere øjnede klare fordele i arbejdet med produktet.

Mindre slid på værktøj

”Membranen er blød at sidde på, når der skal monteres fliser bagefter. Det gør arbejdet mere behageligt fremfor et hårdt og koldt gulv. Og med membranen som underlag, så slider man slet ikke tandspartlerne, som det ellers sker på et betongulv”, fortsætter Dan U. Jensen.

Ekstrem god effekt på lyden

En indledende skepsis over den mulige akustiske effekt blev hurtig vendt.

”Lydmæssigt fås en ekstrem god effekt med Alfix trinlydsmembranen. Vi var nok lidt skeptiske til at starte med, hvor vi ikke troede, at trinlydsdæmpningen ville have så stor en virkning på rummet. Men det havde den virkelig. Produktet gav rigtig meget til rummet, og den ellers generende og lidt skærende lyd og klang forsvandt helt”, siger murermesteren.

Efterfølgende har murerfirmaet været i huset, og også her var effekten meget tydelig. Ifølge Dan U. Jensen er resultatet en markant mere behagelig lyd i boligen, end de normalt oplever i et hus med flisegulve uden en underliggende trinlydsmembran.

”Det er næsten som om flisegulvet er mere blødt at gå på – støjende fodtrin høres slet ikke længere”, slutter han.

Læs mere om produktet

Produktvejledning - montage

Fotos: 

1. Det færdige og behagelige flisegulv

2 og 3. Murerfirmaet arbejder med Alfix Acoustic PS3 - Recycled trinlydsmembran

4. Trinlydsbanevaren fra danske Alfix

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.064