23948sdkhjf

Tjek indeklimaet med et HX diagram

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Et sundt indeklima afhænger blandt andet af luftfugtigheden. For at beregne luftfugtigheden bør du bruge et HX diagram.

Der er mange misforståelser om, hvad et godt indeklima er. Misforståelser så som, at jo tørrere luft, desto bedre indeklima, eller at fugtig luft er ensbetydende med dårlig luft, er efterhånden blevet hverdagskost.

Luftfugtigheden skal være middel for at give et godt indeklima, og for at beregne fugtigheden kan man bruge et HX diagram.

Diagrammet fungerer som et værktøj, der kan bruges til at præcisere de parametre, som er nødvendige for at beskrive luftforhold som luftfugtighed.

Med et HX diagram er det muligt at beregne og illustrere forandringer i luftfugtigheden, som er forårsaget af befugtning, affugtning, opvarmning og køling.

Diagrammet kan også bruges til at beskrive forhold som temperatur og tæthed i luften. Forhold, der alle har betydning for vores indeklima.

Brug diagrammet i praksis

Er du i tvivl om, hvordan du bruger HX diagrammet, eller har du blot brug for at få genopfrisket det, er der hjælp at hente på Condair’s hjemmeside eller i videoen. På hjemmesiden har du mulighed for at gå i dybden med diagrammet, og i videoen får du en forklaring på, hvordan du aflæser diagrammet. 

Du kan også altid gratis downloade printvenlige HX diagrammer på hjemmesiden. 

Hvis du ønsker at få tilsendt en lamineret udgave af diagrammerne, er du velkommen til at skrive til os.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141