23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bomford Buccaneer hos KSM Maskinservice ApS

Bomford leverer en række af robuste og effektive skovmaskiner, som kan monteres både på en traktor eller en gravemaskine.

Bomford Buccaneers række af robuste og effektive vegetationsneddelere tilbyder en alsidighed med to forskellige kraftstørrelser; Standard Duty (SD) og Heavy Duty (HD), hvor man kan vælge svingende eller faste hamre. 
Bomford Buccaneer kan rydde og neddele træ op til 300mm i diameter, og med HD-versionen, kan man klare store skovarealer på kort tid.
Den er velegnet til traktorer på 40HP og opefter, som sikrer maksimal overførsel af kraft, med en hevay duty gearbox. Den robuste opbygning af Bomford Buccaneer kommer tydeligt til udtryk, når man kigger på størrelserne. Den smalle model på 2,25m vejer 1995kg, hvor den store model på 2,5m vejer 2100kg.
Monteret på bagenden af Buccaneer HDX er der en solid Twin Tube Spærre, som kan bruges til at skubbe træer og buske ned, så det bliver lettere at beskære og flise beplantningen.
Bomford Buccaneer har også en hydraulisk skærm, som kan åbnes op for at give plads til større vegetation, eller lukkes for at øge skære-effekten. Den beskytter samtidig imod flyvende træstykker.
Hos KSM Maskinservice har vi altid Bomford Buccaneers og 30 andre Bomford maskiner på lager og vi kan levere omgående.
For yderligere oplysninger ring gerne til Henrik på Tlf. 51666070.
 

Ksm-Maskinservice ApS
Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32318681
P nummer: 1018441027

Send til en kollega

0.14