23948sdkhjf

Udlært fra EL:CON Grenaa og klar på nye himmelstrøg

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Andreas Kristensen er udlært elektriker fra EL:CON i Grenaa d. 8. august 2020.

Læretiden i Grenaa har budt på lidt af hvert for Andreas, som har nået at arbejde med både service, industri og projekter. Det har været et plus, for Andreas er videbegærlig og har gerne ville prøve faget af. Alligevel kan han godt pege på sin favoritopgave. ”Jeg kan godt lide at være med fra start til slut på et stort projekt og følge udviklingen. Det var jeg med til på Grenaa varmeværk, og det var helt sikkert en oplevelse”, fortæller den nyudlærte elektriker.

En tur omkring EL:CONs sikringsafdeling i Aarhus i rotation er det også blevet til for Andreas, der gerne ville blive klogere på sikringsopgaverne i en større by. Selvom Andreas er udlært, så er nysgerrigheden på elektrikerfaget ikke blevet mindre, og han har derfor planer om at finde arbejde i udlandet. ”Jeg vil gerne prøve faget af i en anden kontekst og se, hvordan elforretningen fungerer andre steder end herhjemme”, siger Andreas.

Serviceleder Jesper Nielsen Hindkjær har også lagt mærke til, at Andreas er både videbegærlig og arbejdsom. ”Andreas vil gerne lære noget og udfordres og han løser alle sine opgaver flot. Han har også modtaget fagets medalje for sin svendeprøve, så han er helt bestemt dygtig”, udtaler Jesper.

Stort tillykke med svendeprøven og fagets medalje Andreas!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.125