23948sdkhjf

Hvordan vælger du den rigtige hydraulikcylinder?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener hjælper dig til det rette valg

Nogle vigtige oplysninger er nødvendige for at vælge den rigtige cylinder.

Disse oplysninger inkluderer:

  • KRAFT
  • VANDRING
  • LUKKET HØJDE

Og nogle supplerende data såsom:

  • NØDVENDIGT OLIEVOLUME
  • BETJENINGSHASTIGHED

 Vægt retur:

Belastningsretur, hvor stemplet trækkes tilbage af vægten af ​​lasten (eller enhver anden ydre kraft). Den mindste kraft, der kræves for at trække stemplet tilbage er ca. 0,2% af den nominelle presseværdi af cylinderen.
Disse cylindre er den mest økonomiske løsning til en applikation, der ikke kræver hurtig fjernelse af cylinderen, efter at lasten er blevet sænket. Cylindrene i CGG, CGR, CGS intervallerne hører til denne gruppe.

Fjeder retur:

Fjederassisteret retur, hvor stemplet trækkes tilbage ved hjælp af en indvendig kompressions- eller spændingsfjeder inde i cylinderen. Disse cylindre foreslås, når det er nødvendigt at fjerne cylinderen hurtigt, når belastningen er blevet sænket. Cylindrene i CMC, CMF, CMI, CML, CMP, CMT intervaller hører til denne gruppe.

 Dobbelt virkende:

Olieretur (dobbeltvirkende): Stemplet trækkes tilbage hydraulisk ved at pumpe olie ind i cylinderens ringformet kammer. Disse cylindre er ideelle til brug i produktionsapplikationer, hvor der kræves en hurtig cyklustid. Når den bruges i en løfteanvendelse, kan sænkning af lasten styres ved at montere en pilotventil og envejs strømningsfordeler i kredsløbet. Returtrykket kan indstilles til en lavere værdi, når det kun er nødvendigt for at trække stemplet tilbage. Cylindrene i COF-, COI-, COS-serien hører til denne gruppe.
Når det er nødvendigt at anvende en trækkraft, anbefaler vi cylindre, der tilhører COD-områderne. Disse cylindre leveres komplet med de krævede gevind og forbindelser og kan også betjenes ved det maksimale arbejdstryk på begge sider af stemplet.

 Se vores udvalg HER

For mere information og bestilling kontakt::

Henrik Bruun på mobil nr. 4064 3031 eller hbr@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

EURO PRESS hydraulisk cylindre

Send til en kollega

0.109