23948sdkhjf

Ifö lancerer Augmented Reality til badeværelset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Som de første i sanitetsindustrien er Ifö klar med Augmented Reality til badeværelset. Blot ved brug af kameraet på din smartphone kan du opleve, hvordan et nyt toilet eller møbel kan gøre underværker på badeværelset.

Væghængt eller gulvstående toilet? Vask med skab eller uden? Der er rigeligt med beslutninger, der skal tages under byggeprocessen, eller når badeværelset skal renoveres. Det har den velkendte producent Ifö som den allerførste valgt at udfordre med en webbaseret Augmented Reality-løsning til badeværelset. 

Augmented Reality er også kendt som ‘AR’. Det fungerer som et ekstra ”lag”, som du oplever gennem kameralinsen. Men du har højst sandsynligt allerede brugt AR, hvis du har spillet ‘Pokémon Go' eller brugt et af de mange filtre på Snapchat.

“Det er en smart teknologi, der gør svære valg lidt lettere. Ifö har valgt en enkel løsning, hvor du kun skal bruge kameraet på din smartphone – du behøver ikke at downloade en ny app,” fortæller Franciska Andersen, online marketing manager i Norden hos Ifö.

Men den nye AR-funktion er ikke kun til slutbrugeren, der overvejer et nyt badeværelse. For installatører, håndværkere og andre fagfolk er det også et brugbart værktøj til at vise, hvordan ét eller flere elementer vil se ud i badeværelset og derved gøre hele forløbet nemmere.

”Mens mange normalt ville vise, hvordan et nyt møbel ville se ud på badeværelset ved at tegne det, kan det nu helt enkelt vises ved hjælp af en smartphone eller en tablet,” forklarer Franciska Andersen. Hun fortæller, at AR-funktionen er udviklet på baggrund af et behov fra især installatører, der ønskede et værktøj til at gøre dialogen med slutbrugeren endnu bedre.

Den webbaserede AR-funktion kan tilgås gennem QR-koden i Ifös kataloger og vil snart være at finde på Ifös hjemmeside ved de respektive produkter. 

Ved at scanne QR-koden er det nemt at vise, hvordan toiletter, vaske, badeværelsesmøbler og spejlskabe, bruseløsninger og badekar ser ud på badeværelset. I den danske version af AR-funktionen vil det være muligt at se mere end 24 forskellige Ifö-badeværelsesprodukter. Ifös AR-funktion er netop blevet lanceret med det nye produktkatalog.

Om Ifö
Ifö er med over 100 års erfaring et af de ældste og mest elskede brands på danskernes badeværelse med et bredt sortiment af toiletter, vaske og møbler. De fleste design bliver fortsat skabt på lokale fabrikker i Bromölla og Mörrum i Sverige.

Ifö er en del af Geberit Group, som er førende inden for sanitære produkter i Europa. Geberit er stærkt repræsenteret lokalt i Danmark med central ekspertise inden for sanitær teknologi og keramiske badeværelsesprodukter. Geberit Group har hovedkontor i Schweiz. Se mere på ifo.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.141