23948sdkhjf

RAUVISIO Crystal – Pladeløsninger til nem væginstallation i

| Medlemsnyhed | Indrykket af REHAU A/S

I de senere år har kvalitetsstandarden inden for design til badeværelser nået et helt nyt niveau. RAUVISIO Crystal er en del af denne tendens og giver maksimal design-fleksibilitet til dit badeværelse eller køkken.

RAUVISIO Crystal er lavet i et polymer-materiale, som roser sig af at have en højkvalitets, glasagtig finish og samtidig fuldstændig eliminere ulemperne ved rigtigt glas. Man kan med lethed både bore og skære i materialet, som samtidig er 50% lettere end rigtigt glas.

En højkvalitetsoverflade, der giver dit badeværelse eller køkken et løft
Takket være den dybdeeffekt, som RAUVISIO overfladen giver, får dit badeværelse eller køkken et løft og vil helt sikkert være centrum for opmærksomhed.

Hygiejnisk renlighed
Samlinger og fuger er ofte bosted for bakterier og svære at få bugt med. RAUVISIO Crystal er helt uden samlinger, og lever derfor op til de høje standarder, der er til badeværelser og køkkener i dag.

Nem at vedligeholde
Overfladen er lakeret med en ridsefast lak og er derfor ekstrem modstandsdygtig over for skidt, som i øvrigt nemt kan fjernes med vand og en mikrofiberklud.

Modstandsdygtig over for ridser
RAUVISIO Crystal er modstandsdygtig over for ridser – svarende til modstandsdygtigheden for rigtigt glas.

Skriv på væggen!
Du kan skrive på Crystal-materialet med en helt almindelig whiteboard marker. Det er også muligt at vælge en overflade eller vægbeklædning med magnetisk funktion.

RAUVISIO kan monteres direkte på væggen og fås som plademateriale i to forskellige udgaver i pladeformat 2800x1300. Vi leverer RAUVISIO Crystal slim i 4 mm og Crystal på basis af MDF i 19 mm

Kontakt REHAU, hvis du vil vide mere om RAUVISIO Crystal på tlf. 46 77 37 00.

Eller ring direkte til vores møbel- og designekspert Majbritt Sarwar på tlf. 40 72 17 90.

Link til website:
https://www.rehau.com/sites-en/interiors-surfaces-rauvisio-crystal-glass-laminate 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
REHAU A/S

Industrivej 51 A
4000 Roskilde
Danmark
REHAU A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.234