23948sdkhjf

Acrimo A/S indgår samarbejde med global teknologivirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Acrimo A/S

Acrimo A/S har indgået partnerskab med den tysk-australske producent af motorer, styringer og sensorer – Vestamatic + CRE. Partnerskabet støtter op om Acrimos løsninger indenfor optimeret indeklima på kontorer og skoler.

Pr. 1. juli indgår danske Acrimo A/S, producent af solafskærmning og højteknologiske indeklimaløsninger, partnerskab med den tysk-australske teknologigigant Vestamatic + CRE.

Formålet med partnerskabet er at styrke Acrimos indsats inden for indeklimaløsninger til danske kontorer og skoler. Adm. direktør i Acrimo, Jørgen Christensen, fortæller:

- Det er en milepæl for os at indgå et strategisk samarbejde som dette. Omdrejningspunktet bliver sensorer, som bl.a. via integration til solafskærmning og dynamiske akustikløsninger kan sikre, at indeklimaet og arbejdsmiljøet optimeres. Det gavner både brugernes trivsel, indlæring og effektivitet betydeligt.

Det nye samarbejde er en del af det såkaldte VCP-netværk, som er et internationalt samarbejde mellem entreprenante virksomheder.

- Vi har været i kontakt med Acrimo de seneste år og har set, at vi har sammenfaldende tanker vedrørende strategi og positionering i markedet. Af den årsag var det naturligt for os at teame op med Acrimo. Vi er helt overbeviste om, at Acrimo og VCP-netværket kan levere succesfulde og avancerede projekter sammen, lyder det fra Thorsten Breithor, adm. direktør for Vestamatic+CRE

70 år med solafskærmning
Acrimo har eksisteret siden 1952 – dengang helt uden højteknologiske løsninger, men med fokus på solafskærmning. I 2016 overtog Jørgen Christensen roret, og samtidig lød startskuddet til en transformation af virksomheden:

- Det hele er funderet i 70 års erfaring med solafskærmning, som vi selvfølgelig stadig producerer fra vores adresse i Hedehusene. Vores mål med de nye løsninger og det nye samarbejde er at blive en betroet rådgiver for arkitekter, rådgivere og bygherrer i forbindelse med sikring af optimalt indeklima. Vi dokumenterer effekten af vores løsninger og sikrer den opfølgning, der ofte forsømmes. Vi dokumenterer med real-time data, hvordan indeklimaet er, og kan sammen med brugerne ændre på de væsentligste parametre.

Han afslutter:

- Acrimo er en dansk producent, der laver skræddersyede løsninger. Hele processen med rådgivning, design, produktion, montage og indkøring varetages af én virksomhed. Det giver ejerskab og kvalitet i leverancerne – ikke noget, man er forvendt med i alle projekter, kan vi konstatere. Det vil vi gerne stå på mål for. Og det kan vi gøre i endnu højere grad end tidligere med det nye samarbejde.

Fakta om Acrimo A/S’ indeklimaløsning:

  • Systemet beror på digitale motorløsninger – Standard Motor Interface – udviklet i samarbejde med bl.a. Schneider og ABB til styring af solafskærmning
  • Systemet kommunikerer med alle gængse protokoller – herunder BACnet, Modbus, LON og KNX, hvilket giver en væsentlig bedre styring og positionering af anlæg sammenlignet med konventionelle motorer.
  • Løsningen minimerer total-installationsomkostningerne, da der bruges mindre hardware og dermed færre elektrikerressourcer
  • Indkøring og efterfølgende justering bliver lettere og billigere

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Acrimo A/S

Akacievej 12
2640 Hedehusene
Danmark
Acrimo A/S

Send til en kollega

0.11