23948sdkhjf

Klæbemiddelfrit gulv sætter høj standard på specialskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Det nye gulv på Kaimes Special School i Edinburgh har sat en høj standard for overflader, der er nemme at montere og ser hjemlige ud for elever og personale.

Installationen af det nye klæbemiddelfrie Altro Cantata™ vinylgulv med træ-effekt var en del af Edinburgh byråds større renovering af Kaimes Special School. Renoveringen er motiveret af ønsket om at reducere følelsesmæssig overbelastning i grundskolen og højere læreanstalter i byen ved at bruge ’naturlige’ neutrale farver og teksturer.

LÆS OGSÅ: Børnehave får helt nye gulve på en enkelt dag

Skaber den rette atmosfære

Edinburgh byråds indendørs-team arbejdede tæt sammen med Altro, som anbefalede det nye gulv af flere årsager. Et medlem af indendørs-teamet uddyber:

- Principperne om sansestimulerende design, der bringer naturen ind på skolerne, giver dokumenteret hjælp til læring, fremme af ro samt forbedring af elevernes humør. Brugen af et gulv med træ-effekt er en god måde at skabe denne atmosfære på, og derfor bruger vi Altro Cantata – det er en smuk, hjemlig og komfortabel overflade. Den kan det hele for os.

LÆS OGSÅ: Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Nick Burge, der er skoleleder på Kaimes School, understreger, at skolen har fået god feedback på det nye gulv både fra børn, lærere, forældre og rengøringspersonalet:

- Tilbagemeldingerne har kun været positive, og gulvet har også vist sig praktisk, er nemt at rengøre og ser lige så godt ud, som da det blev monteret. Det spiller en vigtig rolle i at skabe et område, der nu er varmt, hjemligt, roligt og indbydende.

Kan genbruges 100 procent

Edinburghs indendørs-team har også specificeret det klæbemiddelfrie sikkerhedsgulv Altro XpressLay™ i nogle korridorer og trafikområder. Det kan ligesom Altro Cantata genbruges 100 procent efter installation, der ikke anvendes lim eller andre klæbemidler: 

- Vi bruger temmelig ofte Altro XpressLay, både når vi renoverer og bygger nyt. Ligesom Altro Cantata er det nemt og hurtigt at lægge, og det kan desuden genbruges, så det passer også til vores principper, uddyber et medlem af teamet.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsgulve giver cirkulære økonomi et trygt ståsted

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Altro Cantata brugt til gulvrenovering på skole

Send til en kollega

0.109