23948sdkhjf

Betonlasur giver flotte kontraster i Gellerup

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

De positive forandringer fortsætter med at skyde i vejret i Gellerup. Pionérhusene på Gudrunsvej er et af de seneste eksempler. I samarbejde med HP Byg har All Remove sat kulør på byggeriet.

HØR MERE OM BETONLASUR OG IMPRÆGNERINGKLIK HER

I lang tid har Gellerup været ensbetydende med ghetto, men ikke længere. Takket være en ny helhedsplan er området ved at blive omdannet til en attraktiv og moderne bydel.

Pionérhusene pryder
Et af de ny opførte boligkomplekser hedder Pionérhusene. Et moderne boligbyggeri, der omfatter 222 boliger og er det første private lejlighedsbyggeri Gellerup.

For at samle det smukke byggeri og binde beton og tegl sammen, faldt valget på betonlasur på side- og facadestykker nær hoveddørene, så de fik en smuk kulør med betonen som underliggende farve.

KLIK HER FOR AT SE FLERE REFERENCER PÅ BETONLASUR

I forvejen er All Remove kendt for at bruge betonlasur, og takket være vores gode samarbejde med HP Byg blev vi bedt om at påføre to forskellige RAL-farver.

Kulør til byggeriet
Først blev løstsiddende støv og smuds fjernet, herefter kunne vi påføre betonlasur, der resulterede i et meget gennemført udtryk til byggeriet.

HØR MERE OM BETONLASUR OG IMPRÆGNERINGKLIK HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125