23948sdkhjf

JCN Bolig bygger videre på Sjælland

| Medlemsnyhed | Indrykket af JCN Bolig A/S

Vi har netop underskrevet en kontrakt på opførselen af 77 ungdomsboliger på Glasvej i København.

Projektet omfatter ca. 3000 kvm. med P-kælder, fællesrum med køkkener i stueetagen og vaskerum. Byggeriet består af 2 bygninger med 2 store tagterrasser, som indbyder til sociale aktiviter. 

 ”Glasvej” er et spændende in-fill byggeri, som har facader ud mod Glasvej og Brofogedvej. Der opføres 2 bygninger på hver 4 etager, hvor tagetagerne afsluttes ud mod gaderne med et moderne københavnertag beklædt med naturskifer. Facaderne skalmures i røde nuancer, således byggeriet falder i med de eksisterende bygninger - dog med et moderne og mere nutidigt udtrykt.

I de enkelte boliger etableres store vinduespartier med franske altaner, som sikrer lyse og indbydende rum. Samtidig er det med en gennemtænkt indretning, der sikrer bedst mulig udnyttelse af boligens kvadratmeter.

I forløbet med beregning af den samlede pris på byggeriet, følte vi, at vi kunne berige hele projektet ved at lave det vi kalder ”et JCN Bolig konceptbyggeri”. Det går i al sin enkelhed ud på, at vi bruger vores erfaringer og specialviden indenfor boligbyggeri og “kigger ind” i projektet med vores egne øjne. I samarbejde med rådgivere og bygherre har vi revideret det oprindelige udbudsmateriale og kunne derefter tilbyde bygherre en betydelig rabat på det oprindelige udbud - uden at gå på kompromis med byggeriets tiltænkte arkitektur. Besparelsen eller rabatten blev opnået ved at lave disse ændringer og forme projektet til et JCN Bolig konceptbyggeri og beløber sig til et større millionbeløb, til stor glæder for bygherre.

Vi ser frem til et godt samarbejde med rådgiverne Arkitema og Ingeniør’ne med en fælles vision om at udføre Glasvej 10 i vores kendte kvalitetsbyggeri.

Vi har interview Jens Pedersen, kalkulationsleder, JCN Bolig om den nye opgave. Se videoen med interviewet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JCN Bolig A/S

Rymarken 2
8210 Aarhus
Danmark
JCN Bolig A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141