23948sdkhjf

OSA Nedbrydningsudstyr - For Fagfolk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ksm-Maskinservice ApS

En værdsat Leverandør til KSM Maskinservice ApS

OSA Demolition Equipment blev grundlagt i de tidlige ´90ere og er vokset til at være et respektabelt nedbrydningsbrand på verdensplan. I over 20 år har OSA leveret teknologisk avanceret udstyr med innovativt design til områderne indenfor nedbrydning, byggeri og minidrift. OSA´s højteknologiske fabrik er specielt designet og bygget med henblik på at lave verdens mest innovative og teknologisk avanceret nedbrydningsudstyr, ved brug af de bedste råmaterialer, så som HARDOX, samt de mest avancerede teknikker.

OSA har opbygget et professionelt og kompetent forhandler netværk, med special-uddannede mekanikere, som er placeret strategisk rundt på hele kloden, så kompetent servicering kan blive givet, uanset hvor man befinder sig henne. En af OSA´s hjørnesten ligger i, kontinuerligt at yde uddannelse, support og ikke mindst viden til alle deres forhandlere. Derfor kan OSA´s forhandlere yde hjælp og support til alle OSA produkter, så de bliver ved med at opretholde deres høje ydeevne.

KSM Maskinservice er netop forhandlere af OSA´s nedbrydningsudstyr, og er klar til at servicere dine OSA produkter.

Hos KSM Maskinservice har vi altid mange OSA produkter på lager, så ring til Henrik på 51666070 for en snak om hvad vi kan gøre for netop dig. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi vores maskinhaller, hvor du kan se OSA´s store udbud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ksm-Maskinservice ApS

Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Danmark
Ksm-Maskinservice ApS

Billeder & videoer

OSA nedbrydningOSA nedbrydningOSA nedbrydningOSA nedbrydning

Send til en kollega

0.125