23948sdkhjf

Osteløfter fra GMV var løsningen for Thise Mejeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

Thise fandt løsningen på deres ergonomiske problemer i produktionen med en osteløfter fra GMV.

På Thise Mejeris ostelager, ligger der 16.500 Vesterhavsoste og modner og bliver klar til at osteglade danskere kan sætte tænderne i dem.

Ostene skal jævnligt flyttes rundt som en del af fremstillingsprocessen, og da hver ost vejer op mod 15 kg. blev det hurtigt en ergonomisk udfordring for medarbejderne. Derfor kontaktede Thise for to år siden GMV for at få hjælp til at løse denne udfordring.

”GMV udviklede i samarbejde med os en intelligent og praktisk løsning, der virker for alle medarbejderne, som kan mærke en stor forskel i hverdagen”.
Siger Henrik Holm, mejerist hos Thise Mejeri.

Løsningen

Thise fik en Baltrol med dobbelt vægt-udbalancering og specialdesignet gribe værktøj til at håndtere de store tunge Vesterhavs oste. Gribeværktøjet der virker pneumatisk, kan både gribe /klemme om de store tunge oste og samtidigt også via en horisontal bevægelse optage og afsætte oste inde i reolen.

Værktøjet er designet under skrappe krav til rengøringsvenlighed og selvfølgelig fremstillet i komplet rustfrit stål – som ofte er et krav når værktøjerne skal anvendes i fødevareproduktion.

”GMV var gode til at inddrage alle vores medarbejdere i udviklingen, så det var en lærerig proces med et godt resultat”. fortæller Henrik.

Læs mere om blandt andet Baltrol produkter og specialløsninger fra GMV


Kommentarer

Korni Fenger
Fantastisk, altid spændende at læse om nyheder fra ostens verden.
Osteboden, Farum Bytorv

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094