23948sdkhjf

Konditaget Lüders og P-hus vinder Danish Design Award 2020!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Contec Prefab A/S er stolte af, at have haft en finger med i spillet i projektet der vandt kategorien Liveable Cities

Den 2. juni 2020 blev vinderne af Danish Design Award fundet og her vandt JAJA Architects og By & Havn kategorien Liveable Cities for Konditaget Lüders og P-hus der stod færdigt i 2016 – et spændende projekt som Contec Prefab A/S har været så heldige at være involveret i.

Contec Prefab A/S har til dette projekt produceret og leveret flere forskellige dele af eksteriøret, heriblandt de 7,5 meter lange plantekasser på bygningens facade, omkring 300 trappetrin og reposer, samt betonmøbler til konditaget i form af box jumps, pannabane og bænke.

Contec Prefab A/S blev inddraget tidligt i projektet og var således med til at udvikle den karakteristiske rustrøde farve som den specialfremstillede højstyrkebeton er indfarvet med.
Højstyrkebetonen giver en homogen, tæt og særdeles holdbar overflade. Strukturer i forme gengives meget nøjagtigt i overfladen af en støbning, derfor er trin og reposer alle støbt med en skridsikker overfladetekstur, der sidder direkte i formen, hvilket giver et meget elegant og forfinet udtryk. 
Contec Prefab var også involveret i projekteringen af plantekasserne og deres montagesystem mm.

Resultatet er et parkeringshus og bylegeplads i kombination, der skaber et frirum til børn og aktive sjæle. Parkeringshuset er blevet en integreret del af byen og et multifunktionelt byrum med plads til både parkering, leg, sport, historie mm.

STORT TILLYKKE til vores samarbejdspartnere for den fine anerkendelse for deres gennemførte design!

Læs mere om prisen her:
https://www.danskeark.dk/content/konditag-og-p-hus-vinder-danish-design-award-2020

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Konditaget Lüders og P-hus, Contec Prefab bænkeKonditaget Lüders og P-hus, Contec Prefab boxjumpKonditaget Lüders og P-hus, Contec Prefab pannabaneKonditaget Lüders og P-hus, Contec Prefab trappe

Send til en kollega

0.141