23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Speciel stilladsløsning skåner bevaringsværdig ejendom

Brug af kraftige jordskruer og overdækning på hjul får arkitekt og entreprenør til at hylde skånsom og fleksibel stilladsløsning til renovering af tag på bevaringsværdig ejendom.

Bevaringsværdige og fredede ejendomme kan være skrøbelige i konstruktionen. Det kalder på hensyn og nænsomhed, når der skal etableres stillads- og overdækningsløsning til tagarbejde.

I den sammenhæng hylder århusiansk arkitekt og sjællandsk entreprenør en tagoverdækning med moderne stilladsløsning fra Dansk Stillads Service.

Der er tale om en fritstående stilladsløsning, der gør brug af kraftige jordskruer som alternativ til fastmontering på selve bygningen. Derudover er tagoverdækningen nemt flytbar på hjul.

Læs hele historien her: Fritstående stilladsløsning skåner bevaringsværdig ejendom

Her får du indblik i, hvordan løsningen reducerer 4 byggeetaper til 2 og hvordan stilladsløsningen forhindrer, at vindbelastninger vrider i bygningens skrøbelige konstruktion.

Derudover kommer du bag om processen med indledende ingeniørberegninger og får indblik i samarbejdet med veluddannede stilladsmontører, der udviser hensynsfuld adfærd i forhold til projektets beskaffenhed, 

 

Dansk Stillads Service A/S
Hammerholmen 38-42
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10477530
P nummer: 1000082411

Send til en kollega

0.08