23948sdkhjf

Perforerede plader i stål og strækmetal fra danske PcP

| Medlemsnyhed | Indrykket af PcP. Danmark A/S

Byggeriet tager fart igen og PcP står klar til at levere perforerede plader i stål og strækmetal til dekorative afskærmninger og konstruktionselementer.

PcP tilbyder perforerede plader i stål og strækmetal i et stort udvalg af mønstertyper og overflader. Pladerne anvendes overalt i industrien, i boligbyggeri, til udsmykning og meget mere, hvor de opfylder dekorative formål eller fungerer som integrerede konstruktionselementer.

Perforerede plader og strækmetal plader fra PcP giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på det endelige produkt. Vi leverer plader til både håndværkeren og arkitekten, der ønsker plader på specialmål med unikke mønstre, tekst, tal, silhuetter, billeder og andre udskæringer. Desuden tilbyder vi specialløsninger i perforerede plader, inklusiv efterbehandling, med maskiner der kan lokke, valse, svejse, bukke, klippe - og vi kan selvfølgelig perforere helt til kant.

Pladerne anvendes både som dekorative afskærmninger eller som konstruktionselementer, som f.eks. gelænderudfyldninger, facadebeklædninger, afskærmning af maskiner – kun fantasien sætter grænser.

Vi lagerfører et stort standardprogram af perforerede plader og strækmetalplader i forskellige materialer. Stålplader – galvaniserede og ugalvaniserede, aluminiumsplader, perforerede plader i rustfrit stål og messingplader.

Med vores store lagerprogram er du sikker på at kunne finde plader, der passer nøjagtigt til dine behov og du kan få pladerne med meget kort leveringstid.

Så nu, hvor byggeriet tager fart igen, så ring eller skriv til os – vi står klar med både produkter, løsninger, viden og ikke mindst en høj leveringssikkerhed. For mere information kontakt en af vores specialister eller  besøg os på www.pcp.dk.

Alan Linnebjerg Bak
Plader, Strækmetal og Trådvæv
Tlf: 99 92 05 43
Mail: alb@pcp.dk

Henning Knudsen
Plader, Strækmetal og Trådvæv
Tlf: 99 92 03 85
Mail: hk@pcp.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PcP. Danmark A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Danmark
PcP. Danmark A/S

Send til en kollega

0.11