23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tjep bindemaskine sparer armeringstid

Bindemaskiner fra Tjep er lidt af et armeringstrick. Bindemaskinen er en del af det brede produktsortiment i Celsa Steel Services tilbehørsprogram.

Tjep Ultra Grip 40 og Tjep Ultra Grip 58. Begge maskinger kommer med et 18 Volt batteri, kan binde emner på henholdsvis 12mm – 40mm og 12mm – 58mm og med en hastighed på 0,7 sekunder pr. binding. Maskinen kan lave mellem 4000 og 5000 bindinger på en opladning.

Tjep Bindemaskine kan leveres med en forlængerarm, der giver god ergonomi og derved forbedrer arbejdsforholdene på pladsen. Maskinen er både driftssikker og brugervenlig.

Sparer tid på byggepladsen
Med en Tjep Bindemaskine sparer du tid, der kan bruges på andre opgaver. Tjep Ultra Grip, der er tredje generation af Tjep bindemaskiner, øger nemlig effektiviteten på armeringsprojektet markant. Den er optimeret ud fra alle Tjeps erfaringer med de tidligere generationer.

 Få markedets laveste pris på din bindemaskine
 Hos Celsa Steel Service får man en stor førstegangsbesparelse ved køb af en Tjep-maskine frem for andre maskiner på markedet. Celsa tilbyder desuden i samarbejdet med Tjep, at kunder indenfor et døgn kan få en lånemaskine ved nedbrud eller service.

Celsa Steel Service er lagerførende af maskiner samt bindetråd, og kan levere samme dag på Sjælland og på én dag til resten af landet.

Kig ind i vores store tilbehørsprogram her.

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210
P nummer: 1001698484

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094