23948sdkhjf

PcP står klar til at levere dansk producerede kvalitetsriste

| Medlemsnyhed | Indrykket af PcP. Danmark A/S

PcPs lager af dansk producerede riste er klar til at levere hurtigt og effektivt til projekterne, der nu starter op i bygge- og anlægsbranchen, industrien, energisektoren etc.

PcP står klar til at levere dansk producerede kvalitetsriste til det danske marked

"Vi har benyttet den lidt stille periode, vi har haft i de sidste par måneder, til at bygge vores lagrer af dansk producerede riste op, så vi er klar til at levere hurtigt og effektivt til projekterne, der nu starter op i bygge- og anlægsbranchen, industrien, energisektoren etc.", siger Lars Ole Schmidt, Landechef for PcP Danmark. 

PcPs omfattende standard program indenfor O-riste, gitterriste og den nyligt introducerede CUBE rist ligger på lager, klar til at blive anvendt på de mange projekter, der nu starter op igen.

Vi leverer produkterne fra dag til dag fra vores produktion i Vildbjerg og kunderne kan forvente den sædvanlige høje produktkvalitet og leveringssikkerhed fra PcPs side.

Igennem den seneste periode er det blevet mere og mere tydeligt, hvor vigtigt det er, at leverandører ind til byggebranchen er i stand til at levere hurtigt og sikkert ud fra et hjemmemarked baseret produktion. Det er lige nøjagtig det PcP altid har været kendt for, men fordelene ved at have en producent tæt på markedet, med en høj leveringssikkerhed og en høj kvalitet på produkter og løsninger, er blevet meget tydelig igennem de sidste 2-3 måneder.

Udover det omfattende standardproduktprogram PcP tilbyder, er vi specialister i at udvikle og producere kundetilpassede løsninger til projekter, hvor standardprodukter ikke kan anvendes. Her stiller vi vores høje tekniske ekspertise til rådighed, hvilket inkluderer dokumentations- og tegningsmateriale, så kunderne kan være sikker på, at få den rigtige og sikre løsning til lige netop deres projekt.

Så nu, hvor byggeriet tager fart igen, så ring eller skrive til os – vis står klar med både produkter, løsninger, viden og ikke mindst en høj leveringssikkerhed.

Kontakt en af vores sælgere eller læs mere om vores produkter på www.pcp.dk

 

Thorsten Pallisgaard, Projektansvarlig, PcP riste, trin og stillads
Tlf:
99 92 02 06
Email:
tp@pcp.dk

Johannes Folden, PcP riste, trin og Guardrail rækværk
Tlf: 99 92 02 05
Email: jcf@pcp.dk

Kim Ramsgaard, Projektansvarlig, PcP riste og trin
Tlf: 99 92 02 08
Email: kr@pcp.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PcP. Danmark A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Danmark
PcP. Danmark A/S

Send til en kollega

0.172