23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO optimerer programmet

FAKRO Danmark lancerer i midten af juni en række nyheder i det nye produktprogram for trapper, stiger og skunklemme for 2020.

"Man kan vel mere tale om en justering i forhold til efterspørgslen på markedet, hvor vi hele tiden sørger for, at de produkter vi promoverer også matcher med kundernes behov," fortæller Morten Nielsen, FAKRO Danmark.

FAKROs afsætning af lofttrapper, hemsestiger og skunklemme er kun gået i én retning siden man for alvor begyndte at markedsføre dele af det omfattende produktprogram fra moderkoncernen i Polen. 

"Det danske marked for netop denne kategori af produkter var præget af vanetænkning og lidt småkedelige produkter, som "bare er en trappe" eller "bare er en skunklem". Vi valgte at entrere på en lidt anden måde bl.a. med salg gennem webshops, som  stadig var meget begrænset da vi startede, og tilmed satte vi nogle farver på produkterne hvor det var muligt fx på de meget populære hemsestiger," fortæller Morten Nielsen.

Kunderne har siden taget produkterme til sig og FAKRO arbejder løbende på at introducere nye spændende produkter i Danmark.

"Vi lancerer i løbet af 2. halvår 2020 og igen i 2021 nye produkter, som vi ved at kunderne gerne vil købe. Tidligere fortalte konkurrenterne kunderne, at de helt selv kan male i hvilken som helst farve de måtte ønske. Vi tager den et skridt videre og maler produkterne i 2 lag akryllak for dem mod en beskeden merpris! Det er nok bare lige det der adskiller FAKRO fra konkurrenterne indenfor kategorien," afslutter Morten Nielsen med et smil.

FAKRO vil senere over sommeren også lancere deres nye program for ovenlysvinduer.

https://www.fakro.dk/att/LOCAL/catalogs/products/FAKRO-lofttrapper-2020.pdf

 

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.078