23948sdkhjf

Transport med tog giver 99 % mindre CO2

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expandia Moduler A/S

Expandia Moduler A/S - Nordens største udlejningsvirksomhed af moduler til daginstitutioner, skoler, kontorer og boliger - arbejder hele tiden på at reducere sit klimaaftryk.

I starten af året rullede de første moduler fra Expandia afsted på otte specialbyggede togvogne, og fremover er det planen, at mindst 400 til 500 moduler hvert år kommer til at tage turen på skinner i stedet for asfalt. 

Mindre brændstof
Nu tager vi endnu et grønt skridt for at reducere CO2-udledningen. I samarbejde med logistikvirksomheden Green Cargo har vi, som den første modulproducent i Norden, skabt en både miljøvenlig og effektiv transportløsning, når vores moduler skal transporteres mere end 500 km. Når vi bruger tog minimerer vi vores klimaaftryk, og så kommer transporten også til at give en bedre økonomi i forhold til de lange transportafstande, da vi reducerer vores brændstofforbrug betydeligt, siger Jonas Wallstedt, administrerende direktør hos Expandia i Sverige og fortsætter:

Hos Expandia bestræber vi os konstant på at reducere vores klimaaftryk, både når det handler om produktion og logistik. For en virksomhed, der ekspanderer i en vækstindustri, er det en udfordring, men med den nye transportform med tog, løser vi en af de mest emissionsintensive dele af vores forretning.

99 % mindre CO2
Det er transportvirksomheden Green Cargo, der er Expandias partner i forbindelse med den nye transport- og logistikopgave. Den svenske transportvirksomhed har 400 togtransporter hver dag – eller det der svarer til næsten 10.000 lastbilstransporter.
Her fortæller Strategic Key Account Manager Johan Lorensson:
"Jeg er meget glad for, at Expandia har valgt at samarbejde med os.
Sammen kan vi her gøre et kæmpe miljøtiltag, for ved at transportere modulerne med tog reduceres kuldioxidemissionerne med tæt på 99% for tilsvarende afstande sammenlignet med en transport med lastbil."

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expandia Moduler A/S

Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Danmark
Expandia Moduler A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094